Gercüş İlçesi Hisar Köyü, Akyar – Tutumlu Arası ve Poyraz – Çalışkan Arası Köy Yollarının Beton Asfalt Kaplama Yapım İşi İhale İlanı

Gercüş İlçesi Hisar Köyü, Akyar – Tutumlu Arası ve Poyraz – Çalışkan Arası Köy Yollarının Beton Asfalt Kaplama Yapım İşi Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir.

GÜNCEL 16.07.2015, 15:48 30.11.-0001, 00:00
Gercüş İlçesi Hisar Köyü, Akyar – Tutumlu Arası ve Poyraz – Çalışkan Arası Köy Yollarının Beton Asfalt Kaplama Yapım İşi  İhale İlanı

İHALE İLANI

 

GERCÜŞ İLÇESİ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINDAN

 

         Gercüş İlçesi Hisar Köyü, Akyar – Tutumlu Arası ve Poyraz – Çalışkan Arası Köy Yollarının Beton Asfalt Kaplama Yapım İşi Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir.

  1 – İdarenin

 

 

 

a)  Adı

:

GERCÜŞ İLÇESİ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ

b)  Adresi

:

GERCÜŞ HÜKÜMET KONAĞI 2. KAT GERCÜŞ/BATMAN

c)  Telefon numarası

:

0 488 341 2001

d)  Faks numarası

:

0 488 341 2842

e)  Elektronik posta adresi

:

[email protected]

2 –İhale konusu yapım işinin

 

 

 

a)Niteliği, türü ve miktarı

:

  AKYAR – TUTUMLU ARASI BSK

1-Asfalt betonu Binder Tabakası Yapılması (Kırılmış ve Elenmiş  ocak taşı İle)   (HERŞEY DAHİL) 6.000,00 ton

2-İnşaat bünyesine giren bitümlü malzeme

a)Asfalt Çimentosu için (AC)( %25) karlı (Nakliyesi) 247,36  ton

3-Plentmiks yapılması (KIRILMIŞ VE ELENMİŞ OCAK TAŞI İLE) ( HER ŞEY DAHİL)  (OCAK – KONKASÖR VE KONKASÖR - SERİM YERİNE TAŞIMASI) 6.300,00 ton

POYRAZ – ÇALIŞKAN ARASI BSK

1-Asfalt betonu Binder Tabakası Yapılması (Kırılmış ve Elenmiş  ocak taşı İle)   (HERŞEY DAHİL) 2.850,49 ton

2-İnşaat bünyesine giren bitümlü malzeme

a)Asfalt Çimentosu için (AC)( %25) karlı (Nakliyesi)120,92 ton

3-Plentmiks yapılması (KIRILMIŞ VE ELENMİŞ OCAK TAŞI İLE) ( HER ŞEY DAHİL)  (OCAK – KONKASÖR VE KONKASÖR - SERİM YERİNE TAŞIMASI) 4.750,11  ton

HİSAR KÖY YOLU BSK

1-Asfalt betonu Binder Tabakası Yapılması (Kırılmış ve Elenmiş  ocak taşı İle)   (HERŞEY DAHİL) 1.920,00 ton

2-İnşaat bünyesine giren bitümlü malzeme

a)Asfalt Çimentosu için (AC)( %25) karlı (Nakliyesi)77,39 ton

3-Plentmiks yapılması (KIRILMIŞ VE ELENMİŞ OCAK TAŞI İLE) ( HER ŞEY DAHİL)  (OCAK – KONKASÖR VE KONKASÖR - SERİM YERİNE TAŞIMASI) 2.016,00 ton

 

 

b) Yapılacağı yer

:

 Gercüş İlçesi Hisar Köyü, Akyar – Tutumlu Arası ve Poyraz – Çalışkan Arası Köy Yolları

c) işe başlama tarihi

:

Sözleşmenin imzalandığının İdare tarafından yüklenicinin kendisine veya tebligat için gösterdiği adrese tebliği tarihinden itibaren  – 7-  ( yedi ) gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.

d)İşin Süresi

:

Yer tesliminin yapıldığı tarihten itibaren -60- (Altmış) takvim günüdür.

 

3-İhalenin

 

:

  

a)Yapılacağı Yer

:

Gercüş Kaymakamlığı Toplantı Salonu

b)Tarihi ve Saati

:

21.07.2015 - saat 10.40

 

4 - İhaleye Katılabilme Şartları ve İstenilen Belgeler ile Yeterlilik Değerlendirmesinde Uygulanacak Kriterler

4.1- İhaleye Katılabilme Şartları ve İstenilen Belgeler

4.1.1-Tebligat için adres beyanı; ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ile varsa elektronik posta adresi.     

4.1.2- Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesi.

4.1.2.1-Gerçek kişi olması halinde, ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge.

4.1.2.2-Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.

4.1.3-Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri.

4.1.3.1-Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.

4.1.3.2-Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

4.1.4- İdari Şartnamenin 11. maddesinin (a), (b), (c), (ç), (d), (f) ve (ğ) bentlerinde sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin yazılı taahhütname

4.1.5- Şekli ve içeriği idari Şartnamede belirlenen teklif mektubu                               

4.1.6-Geçici Teminat Belgesi.            

4.1.7-İhaleye firma sahibinin girmesi esastır. Vekâleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin noter tasdikli vekâletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi ile katılması gerekmektedir. Aksi halde ihaleye alınmayacaktır.

4.1.8- İsteklinin ortak girişim olması halinde şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen iş ortaklığı beyannamesi 

4.1.9- İhaleye sadece yerli istekliler katılabilir. İsteklilerin, yerli istekli olunduğuna ilişkin Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde belirtilen belgeleri teklifleri dahilinde sunmaları gerekir.

4.1.10- İhale dokümanının satın alındığına dair belge.

4.1.11- Ortağı olduğu veya hissedarı bulunduğu tüzel kişiliklere ilişkin beyanname

4.1.12-Tüzel kişi istekli tarafından sunulan iş deneyim belgesinin, aynı tüzel kişinin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde sunulacak iş deneyim belgesinin başka bir tüzel kişiye kullandırılmayacağına ilişkin taahhütname.   

               Ortak girişimlerde ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin bu İlan metninin 4.1.2, 4.1.3, 4.1.4, 4.1.9, 4.1.11 ve 4.1.12. bentlerinde yer alan belgeleri ayrı ayrı sunmaları gerekir.

4.2-Ekonomik ve Mali Yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler

4.2.1-Bankalardan Temin Edilecek Belgeler                                                                                                             

        Teklif edilen bedelin % 10’undan az olmamak üzere, istekli tarafından belirlenecek tutarda bankalar nezdinde ki kullanılmamış nakit kredisini veya kullanılmamış teminat mektubu kredisini ya da serbest mevduatını gösterir yerli veya yabancı bankalardan alınacak belgelerin verilmesi zorunludur. Banka referans mektubu işin adına düzenlenecektir.        

        Ortak girişimlerde, bu belgeler hisseleri oranına bakılmaksızın ortaklarca müştereken karşılanabilir.

 

4.3-Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1-İş Deneyim Belgeleri:

         İsteklinin son on beş yıl içinde yurt içinde ve yurt dışında kamu veya özel sektörde sözleşme bedelinin en az % 30 ‘ı oranında gerçekleştirdiği veya % 30’ı oranında denetlediği veyahut yönettiği idarece kusursuz kabul edilen ihale konusu iş veya benzer işlerle ilgili deneyimini gösteren ve teklif edilen bedelin  % 30 oranından az olmamak üzere tek sözleşmeye ilişkin iş deneyim belgesini sunması gerekmektedir.

        İş ortaklıklarında pilot ortağın istenen asgari iş deneyim tutarının tamamını, diğer ortakların her birinin ise bu tutarın asgari % 30’ unu sağlaması gerekir. 

 

4.3.2-İsteklinin Organizasyon Yapısına ve Personel Durumuna İlişkin Belgeler:

İsteklilerden aşağıda sayısı ve nitelikleri belirtilen personel taahhütname ile istenmektedir. İsteklilerin bu taahhütnameyi teklifleri kapsamında sunmaları gerekir.

a-1 Adet İnşaat Mühendisi

b-1 Adet İnşaat Teknikeri

c- En az 5 Adet yardımcı eleman

4.3.3-Makine ve diğer ekipmana ilişkin belgeler:

4.3.3.1-İstekli, İşe Başlama tarihinden İtibaren; İhale konusu işin yerine getirilebilmesi için işin süresi boyunca aşağıda cinsleri ve sayıları belirtilen makine, araç ve teçhizatı iş yerinde bulunduracağına ilişkin noter onaylı taahhütname verecektir. İsteklininbu taahhütnameyi teklifi kapsamında sunması gerekir.

  

           İş ortaklıklarında, pilot ve diğer ortaklara ait tesis, makine, teçhizat ve diğer ekipman, ortaklık oranına bakılmaksızın tam olarak değerlendirilir.

 

a- 1  Adet Greyder

b- 1 Adet Lastik Tekerlekli Silindir  

c- 1 Adet Demir Bandajlı Silindir

d- 5 Adet Damperli Kamyon

e- 1 Adet Figüre Makinesi

f- 1 Adet Finisher

g- 1 Adet Kontrol Aracı

 

4.4-Bu ihalede benzer iş olarak Beton Asfalt, Roadmix, Beton yol ve Statik Kaplama İşleri kabul edilecektir. ve ihale konusu iş veya benzer işe denk sayılacak Mühendislik veya Mimarlık Bölümleri; İnşaat Mühendisliğidir.

 

– İhale dokümanı Gercüş Hükümet Konağı 2. KAT GERCÜŞ/BATMAN adresindeki Gercüş İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği  Başkanlığında görülebilir ve aynı adresten temin edilebilir. İhale Dokümanı Bedeli 3.000,00 TL’ dir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

 

– Teklifler 21.07.2015 salı günü saat 10.40’ a kadar Gercüş Hükümet  Konağı 2. KAT GERCÜŞ/BATMAN adresindeki Gercüş İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Komisyonu Başkanlığına verilebilir. Posta ile veya iadeli taahhütlü olarak teklif verilemez ve bu şekilde gönderilen teklifler değerlendirilmeye alınmaz.

 

7 –İstekliler teklif ettikleri bedelin % 3 ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Teklif edilen bedelin %3 ünden az oranda geçici teminat veren isteklilerin teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.

 

8 –İhale dokümanında belirtilmeyen hususlara bu ilan metninde yer verilmemiştir.

 

9- Gercüş İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği, İçişleri Bakanlığı tarafından çıkartılan ve 27 Nisan 2007 gün ve 26506 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliğine tabidir. 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu, 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu ve 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa tabi değildir. Ancak, İhaledeki yasak fiil ve davranışlar ile cezalara ilişkin hususlarda, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu, 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu ve 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun ilgili hükümleri uygulanır.

 

İlan olunur: 09.07.2015

 

Adem ERGÜL

Kaymakam

Birlik Başkanı

  

NOT: 16.07.2017 TARİHİNDE YAPIMI YAPILACAK OLAN İHALENİN BAYRAM AREFE GÜNÜNÜN RESMİ TATİL OLMASI NEDENİYLE 21.07.2015 TARİHİNE ERTELENMİŞTİR.

 

Kaynak: www.Gercus.Gov.Tr

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
11
açık
Günün Anketi Tümü
Midyatgazete.com'un En Çok Hangi Hizmetinden Faydalanıyorsunuz?
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Puan Durumu
Takımlar O P
1. Galatasaray 30 81
2. Fenerbahçe 30 79
3. Trabzonspor 30 49
4. Beşiktaş 30 46
5. Kasımpasa 30 43
6. Başakşehir 30 42
7. Rizespor 30 42
8. Antalyaspor 30 41
9. A.Demirspor 30 39
10. Alanyaspor 30 39
11. Sivasspor 30 38
12. Samsunspor 30 36
13. Kayserispor 30 36
14. Ankaragücü 30 33
15. Hatayspor 30 33
16. Konyaspor 30 33
17. Gaziantep FK 30 31
18. Karagümrük 30 30
19. Pendikspor 30 29
20. İstanbulspor 30 13
Takımlar O P
1. Eyüpspor 27 64
2. Göztepe 27 56
3. Sakaryaspor 27 47
4. Ahlatçı Çorum FK 27 45
5. Kocaelispor 27 45
6. Bodrumspor 27 44
7. Boluspor 27 43
8. Bandırmaspor 27 41
9. Gençlerbirliği 27 40
10. Erzurumspor 27 37
11. Ümraniye 27 33
12. Keçiörengücü 27 32
13. Manisa FK 27 31
14. Şanlıurfaspor 27 27
15. Tuzlaspor 27 27
16. Adanaspor 27 27
17. Altay 27 15
18. Giresunspor 27 7
Takımlar O P
1. Arsenal 28 64
2. Liverpool 28 64
3. M.City 28 63
4. Aston Villa 29 56
5. Tottenham 28 53
6. M. United 28 47
7. West Ham United 29 44
8. Brighton 28 42
9. Wolves 28 41
10. Newcastle 28 40
11. Chelsea 27 39
12. Fulham 29 38
13. Bournemouth 28 35
14. Crystal Palace 28 29
15. Brentford 29 26
16. Everton 28 25
17. Luton Town 29 22
18. Nottingham Forest 29 21
19. Burnley 29 17
20. Sheffield United 28 14
Takımlar O P
1. Real Madrid 29 72
2. Barcelona 29 64
3. Girona 29 62
4. Athletic Bilbao 29 56
5. Atletico Madrid 29 55
6. Real Sociedad 29 46
7. Real Betis 29 42
8. Valencia 28 40
9. Villarreal 29 38
10. Getafe 29 38
11. Las Palmas 29 37
12. Osasuna 29 36
13. Deportivo Alaves 29 32
14. Mallorca 29 30
15. Rayo Vallecano 29 29
16. Sevilla 29 28
17. Celta Vigo 29 27
18. Cadiz 29 22
19. Granada 28 14
20. Almeria 29 13
Günün Karikatürü Tümü