Midyat Gazete

GTO'dan Uluslararası Çin İthalat, İhracat Fuarı'na gezi

DÜNYA

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Ticaret Odası (GTO) üyelerinden oluşan bir heyet, Uluslararası Çin İthalat, İhracat Fuarı'na (Kanton) katıldı. GTO'dan yapılan açıklamaya göre, oda üyelerinin sektörleriyle ilgili gelişmeleri küresel düzeyde...

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Ticaret Odası (GTO) üyelerinden oluşan bir heyet, Uluslararası Çin İthalat, İhracat Fuarı'na (Kanton) katıldı.

GTO'dan yapılan açıklamaya göre, oda üyelerinin sektörleriyle ilgili gelişmeleri küresel düzeyde takip edebilmeleri için yaptığı çalışmalar, Çin’in Guangzhou kentinde düzenlenen ve alanında dünyanın sayılı fuarları arasında yer alan Kanton Fuarı ile devam etti.

GTO üyelerinin sektörel gelişimlerine destek sunmak amacıyla Çin'e düzenlenen geziye ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren yaklaşık 20 firma temsilcisi katıldı.

Fuar ziyareti kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Başkonsolosu Melih Bora Kerimoğlu, Ticaret Ataşesi Serdar Afşar ve Çin Uluslararası Ticaret Odası Direktörü Mack Cao ziyaret edilerek ticari ilişkilerin geliştirilmesi, Gaziantep ile yapılabilecek işbirliği olanakları görüşüldü.

Heyete başkanlık eden GTO Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Bay, yaptığı değerlendirmede, iş gezisinin verimli geçtiğini belirterek, "Üyelerimize vizyoner bir bakış açısı kazandırmaya çalışıyoruz. Bir yandan sektörlerinin gelişmesine yönelik yeni projeler üretirken bir yandan da küresel gelişmeleri takip edebilmeleri için yurtdışı fuar ve inceleme gezileri düzenliyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.