Midyat Gazete

İlkokul öğrencilerinden örnek davranış

EĞİTİM

TEKİRDAĞ (AA) - Marmaraereğlisi İlköğretim Okulu öğrencileri, Şanlıurfa'da ihtiyaç sahibi öğrencilerin eksiklerini karşıladı.İlkokul öğrencileri, Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencilerinin,...

TEKİRDAĞ (AA) - Marmaraereğlisi İlköğretim Okulu öğrencileri, Şanlıurfa'da ihtiyaç sahibi öğrencilerin eksiklerini karşıladı.

İlkokul öğrencileri, Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencilerinin, kurdukları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübünün yürüttüğü kampanyalardan etkilenerek, Viranşehir Ekindöver İlköğretim okulundaki ihtiyaç sahibi çocuklar için yardım topladı.

İlkokul öğrencileri, ihtiyaç sahiplerinin kırtasiye malzemelerini temin ederken, Maramaraereğlisi MYO Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübü üyeleri de bot ihtiyaçlarını karşıladı.

Üniversite ve ilkokul öğrencileri hep birlikte toplanan yardımları, yazdıkları mektupla birlikte Şanlıurfa'ya gönderecek.

Marmaraereğlisi MYO Müdür Yardımcısı Hicran Özlem Ilgın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin kurdukları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübü ile yardım kampanyaları düzenlediklerini söyledi.

Ilgın, ilkokul öğrencilerinin kendilerini örnek almalarından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Yardım kampanyası başlatacağımız okullardaki yetkililerle görüşerek öğrencilerin ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Kimi okulun kaleme, deftere, kimi okulun topa, kimi okulun da öğrencilerin ayağına giyebileceği bota ihtiyacı vardı. Minik öğrencilerimiz güzel bir yardımlaşma örneği gösterdi. Onlar kırtasiye malzemelerini topladı, bizler de diğer ihtiyaçları tamamlayıp hep beraber paketledik. Çocuklar yazdıkları mektupları da kolilere koydu. İnşallah yine ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldüreceğiz." diye konuştu.



Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.