Midyat Gazete

Küçük hafızlar yetişicek

EĞİTİM

Asım’ın Nesli Vakfı, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. İcra Kurulu Başkanımız Mustafa Karahasanoğlu ile görüşen vakıf yetkilileri, yürüttükleri “Küçük Hafızlar Projesi” hakkında bilgi verdi

HABER MERKEZİ - Asımın Nesli Vakfı gazetemizi ziyaret etti. Faaliyetleri hakkında bilgi veren Vakıf Başkanı Mustafa Yılmaz, Güneşli Tevhid Kur'an Kursu'nda yürüttükleri "Küçük Hafızlar Projesi"ni anlattı. Tecrübeli kadro ve müfredatları ile bu projeyi hayata geçirdiklerini anlatan Başkan Yılmaz, "Öğrenciler resmi kayıtlı olarak kursumuzda bir yıl hafızlık eğitimi alıyor. Öğrencilere kopmamaları adına aynı zamanda okul dersleri de veriliyor" dedi.
KAYITLAR 20-24 EKİM'DE

Güneşli Tevhid Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda, İslami dersler ile açık lise derslerinin bir arada okutulduğunu belirten Başkan Yılmaz; "Kur'an-ı Kerim, Akaid, Siyer, Fıkıh, Ahlak, Arapça, Tefsir ve Hadis gibi İslami ilimler veriliyor. Matematik, Türkçe, Tarih, Coğrafya, İngilizce, Fizik, Kimya ve Biyoloji gibi açık lise dersleri de veriliyor. Kayıtlar, 20-24 Ekim tarihleri arasında yapılacak" diye konuştu.

Asımın Nesli Vakfı Başkanı Mustafa Yılmaz, Başkan Yardımcısı Selahaddin Bayuk, Mütevelli Heyet Üyeleri Kamil Abdullahoğlu, Edip Kaban ve Emin Polat'tan oluşan heyet, gazetemizin İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu ile görüştü, yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi verdi.

ASIM'IN NESLİ VAKFI, ÇOKÖNEMLİ BİR PROJEYİ HAYATA GEÇİRECEK


Kur'an-ı Kerim hediye edildi.Ziyaretin sonunda Asımın Nesli Vakfı yetkilileri tarafından gazetemiz İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu'na Kur'an-ı Kerim ve vakfın faaliyetleri noktasında gösterdiği ilgiden dolayı "Teşekkür Belgesi" takdim edildi. Karahasanoğlu ise vakıf yetkililerine çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Yeni Akit - //www.yeniakit.com.tr/haber/kucuk-hafizlar-yetisicek-33147.html

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.