Midyat Gazete

Aytemiz Vaay uygulaması ile arabam.com'dan yakıt alınabilecek

EKONOMİ

ANKARA (AA) - Aytemiz ve arabam.com arasında yapılan iş birliği sayesinde, Aytemiz'in geliştirdiği Vaay uygulamasıyla arabam.com üzerinden yakıt alınabiliyor.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Aytemiz'in hayata geçirdiği ve sektörde perakende müşteriye yönelik ilk Bireysel Elektronik Satış (BES) uygulaması olan Vaay uygulaması 2020 yılı sonunda kullanıma açıldı.

Aytemiz ve arabam.com arasında yapılan iş birliği sayesinde müşteriler mobil uygulama üzerinden yakıt alabiliyor.

Kullanıcılar, arabam.com mobil uygulamasının içinde yer alan "Garaj" menüsündeki "Yakıt Al" bölümünden Vaay'a tıklıyor. Alacakları yakıt bedelini kredi kartlarından ödeyerek 6 haneli Vaay kodunu alıyor ve istedikleri Aytemiz istasyonunda, aldıkları kodla araçlarından inmeden yakıtlarını doldurabiliyor. Akaryakıt alışverişinin faturası ise kullanıcıların e-posta hesaplarına iletiliyor.

Ayrıca, arabam.com kullanıcıları, Vaay'ın sunduğu avantajlı fiyatlardan anında faydalanabiliyor. Garaj menüsünden ayrıca en yakın Aytemiz istasyonları ile yakıt fiyatları bilgisine de ulaşılabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aytemiz Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Duygu Deniz Kadıoğlu, Vaay uygulaması ile hedeflerinin tüketicilere teknolojiden faydalanarak en hızlı şekilde temassız ve pratik olarak akaryakıt alımı hizmeti sunmak olduğunu belirterek, "Tüketicilerin akaryakıt satın almayı düşündükleri her an, Aytemiz’e kolayca erişebilmelerini önemsiyoruz. Avantajlı fiyat sunarken, müşterilerin akaryakıt satın alma deneyimini de kolaylaştıran bir yaklaşımla ilerliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.