Midyat Gazete

NTO'da "İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti" semineri

EKONOMİ

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Ticaret İl Müdürlüğü ve Nizip Ticaret Odasınca (NTO) "İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti" konulu seminer verildi.NTO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Yardımcısı Bekir Karabacak,...

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Ticaret İl Müdürlüğü ve Nizip Ticaret Odasınca (NTO) "İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti" konulu seminer verildi.

NTO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Yardımcısı Bekir Karabacak, NTO meclis salonundaki toplantının açılışında, ikinci el motorlu kara taşıtlarının ticareti hakkında yayımlanan yönetmelikle ilgili üyeleri bilgilendirmek amacıyla bu toplantıyı düzenlediklerini kaydetti.

Ticaret İl Müdürü Bilal Yazıcı ise yönetmeliğin 13 Şubat'ta yayımlandığını anımsatarak, amaçlarının sektörü en doğru şekilde bilgilendirerek, yetki belgesi ve mesleki yeterlilik belgesi alım sürecinde yaşanabilecek sorunlara çözüm bulmak olduğunu vurguladı.

İkinci el, sıfır araç ve iş makinesi alım satım işlemi yapan firmalarla çalışanlarının Gaziantep Ticaret Müdürlüğünden yetki belgesi almaları gerektiğini belirten Yazıcı, katılımcılara sunum yaptı.


Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.