Midyat Gazete

19 Ekim Muhtarlar Günü

Genel

MARDİN (AA) - Mardin'de, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Mardin Polisevi'nde program düzenlendi.Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Yaman, merkez Artuklu ve diğer ilçelerden katılan muhtarları selamladı. Daha...

MARDİN (AA) - Mardin'de, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Mardin Polisevi'nde program düzenlendi.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Yaman, merkez Artuklu ve diğer ilçelerden katılan muhtarları selamladı. Daha sonra muhtarlar için hazırlanan yemeğe geçildi.

Vali Yaman, yaptığı konuşmada, muhtarlara, Sayın Cumhurbaşkanına, hükümete ve devlete verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

İhtiyaçların zaman içerisinde giderildiğine vurgu yapan Yaman, "Yollarda, taziye evlerinde, çocuk oyun alanlarında hedeflerimize doğru ilerliyoruz. Eksiklerimizi birlikte tamamlıyoruz. Sizlerin talepleri doğrultusunda projelerimize şekil veriyoruz." diye konuştu.

Yaman, şunları kaydetti:

"2017 ve 2018 yılları itibariyle şehir bir şantiye haline döndü. Özellikle Artuklu merkez ve kırsaldaki yollarımız olmak üzere. Artuklu merkezde hedeflediğimiz çalışmaların büyük bir bölümünü gerçekleştirmiş olduk. 2018 yılında ise sıcak asfalt çalışmamız devam ediyor. Devletimize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum."

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.