Midyat Gazete

Adıyaman tanıtım günlerine hazırlanıyor

Genel

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman, sahip olduğu tarihi, kültürel ve doğal güzellikler ile yerel dinamikleri harekete geçirmek amacıyla merkezi İstanbul'da bulunan Adıyaman Dernekler Federasyonunun (ADIFED) organizatörlüğünde 18-22 Ekim 2018 tarihlerinde...

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman, sahip olduğu tarihi, kültürel ve doğal güzellikler ile yerel dinamikleri harekete geçirmek amacıyla merkezi İstanbul'da bulunan Adıyaman Dernekler Federasyonunun (ADIFED) organizatörlüğünde 18-22 Ekim 2018 tarihlerinde Yenikapı'da düzenlenecek tanıtım günlerine hazırlanıyor.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, tanıtım günlerinin İstanbul'da güzel bir şekilde geçmesini sağlamak amacıyla valilik makamında Vali Nurullah Naci Kalkancı başkanlığında bir toplantı yapıldı.

Toplantıda, Adıyaman Dernekler Federasyonunun organizesinde düzenlenecek tanıtım günleri ile ilgili organizatör firma tarafından sunum yapıldı.

İstanbul Yenikapı'da düzenlenecek tanıtım günlerine valiliğin ve diğer kurumların katılımcı olarak stant açacaklarını dile getiren Vali Kalkancı, "Adıyaman'ın tanıtımına dönük bu tür organizasyonları önemsiyoruz. Etkinliklerin başlanacağı ilk günden son güne kadar farklı etkinliklerle ilimizi en iyi şekilde tanıtarak, Adıyaman'ın bağrındaki güzellikleri medeniyetlerin beşiği İstanbul'daki hemşehrilerimiz ve İstanbullularla paylaşacağız." ifadelerini kullandı.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Adem Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Sait Kutlu, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, bazı kurum amirleri, Adıyaman Dernekler Federasyonu ve Adıyamanlılar Vakfının yöneticileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilicileri katıldı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.