Midyat Gazete

Adıyaman'da sahte içki operasyonu

Genel

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesi yaptıkları operasyonda sahte ve kaçak içki ele geçirdi.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ve Gölbaşı...

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesi yaptıkları operasyonda sahte ve kaçak içki ele geçirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ve Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yılbaşının yaklaşması sebebiyle sahte veya kaçak içki yapımı ve satımının engellenmesine yönelik çalışma başlattı.

Ekipler, Gölbaşı ilçe merkezinde faaliyet gösteren tütüncü dükkanı ile aynı kişilere ait depoya eş zamanlı olarak operasyon düzenledi.

Operasyonda, 27 kaçak vodka, 43 kaçak rakı, 24 kaçak viski 40 litre şişelenmemiş sahte vodka ve 150 karton değişik markalarda bandrolsüz makaron ele geçirildi.

Olayla ilgili S.E. adlı şüpheli gözaltına alındı. Belgesiz olarak tütün ve tütün mamülü ile alkollü içecek sattığı için iş yerine idari işlem yapıldı. İfadesi alınan şüpheli, serbest bırakıldı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.