Midyat Gazete

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Dağtekin gazetecilerle buluştu

Genel

ADIYAMAN (AA) - AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, kentte görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.Türkiye Petrolleri Cendere Konukevi'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Dağtekin, gündemi değerlendirdi.Dağtekin, ildeki...

ADIYAMAN (AA) - AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, kentte görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.
Türkiye Petrolleri Cendere Konukevi'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Dağtekin, gündemi değerlendirdi.
Dağtekin, ildeki en büyük yükün basın mensuplarına ait olduğunu söyledi.
Adıyaman'daki ilgili sorunları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Eroğan'a ilettiklerini ifade eden Dağtekin, şöyle konuştu:
"Basın mensuplarından kentteki sorunlarını çözümüne yönelik destek bekliyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığımız toplantıda göç işçilerini ele aldık. Biliyorsunuz 195 işçimiz Iğdır, Van, Kırıkkale, Kocaeli ve farklı illere gönderildiler. Kardeşlerimize verilen ücretler ile gittiği yerlerin birbirine uygun olmadığı ve bunların mutlaka değerlendirilmesi gerektiğini Cumhurbaşkanımıza söyledim. Sağ olsun, AK Parti Adıyaman Milletvekili ve AK Parti Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, benim konuşmamı teyit anlamında haklılık payının olduğunu belirtti. Protokol ile bu iş hallolur söylemi ile sorun gündeme alındı. Biz sorunu ilettik vekillerimiz de katkıda bulundu."
Dağtekin, "İnşallah sorunlarımız hallolacak. Olmazsa bile üzerinde duracağız. Bu sorun bölgenin tamamında var ve göç sorunun yaşayan kişi sayısı 6 bin kişidir. Bizde ise 195 kişidir. Adıyaman ile ilgili sorunlarda bizlere destek olmanız ve göremediklerimizi bizlere iletmeniz gerekmektedir. Bu sorunlar hepimizin sorunlarıdır." ifadelerini kullandı.
Konuşmanın ardından basın mensuplarının soruları ile toplantı sona erdi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.