Midyat Gazete

Araban'da bayramlaşma töreni

Genel

GAZİANTEP (AA) - Araban ilçesinde bayramlaşma programı düzenlendi. Araban Kaymakamı Emin Bağlı ve Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Recep Tayyip Erdoğan Parkında, vatandaşlarla bayramlaştı. Protokol üyeleri ve vatandaşlar, bayramlaşma...

GAZİANTEP (AA) - Araban ilçesinde bayramlaşma programı düzenlendi.

Araban Kaymakamı Emin Bağlı ve Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Recep Tayyip Erdoğan Parkında, vatandaşlarla bayramlaştı.

Protokol üyeleri ve vatandaşlar, bayramlaşma programının ardından Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'in Karapınar Su Gözü Mesire Alanında verdiği yemeğe katıldı.

Bayramlaşma programına, Araban İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Taşkın Kılıç, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Çobanoğlu ve Yılmaz Mekik, Araban İlçe Emniyet Amiri Vekili Komiser Yardımcısı Mahmut Şakir Yılmaz, GASKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Eğitim Daire Başkanı Süleyman Kasney, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü başkanları, belediye meclis üyeleri, ilçe merkezi ve ilçeye bağlı kırsal mahalle muhtarları ile ilçe merkezi ve kırsalındaki vatandaşlar katıldı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.