Midyat Gazete

Fakülteden "Kardeş ilkokul ile kardeş üniversite" projesi

Genel

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF), Toplumsal Duyarlılık Projeleri (TDP) kapsamında "Kardeş ilkokul ile kardeş üniversite" projesi başlattı.İslahiye İİBF öğrencileri,...

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İslahiye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF), Toplumsal Duyarlılık Projeleri (TDP) kapsamında "Kardeş ilkokul ile kardeş üniversite" projesi başlattı.

İslahiye İİBF öğrencileri, proje kapsamında daha önce fakültede ağırladıkları Altınüzüm Mahallesi'ndeki Şehit Uzman Çavuş Hayrettin Doğan İlkokulu birinci sınıf öğrencilerini, bu defa kendi okullarında ziyaret etti.

Proje koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Radiye Funda Karadeniz, öğrencilerle ilkokuldaki kitap okuma etkinliğine katıldı. Gençler, getirdikleri sürpriz hediyeleri öğrencilere verdi.

Karadeniz, proje ile imkansızlıklar nedeniyle şehir merkezinden uzakta bulunan öğrencilere destek vermek istediklerini anlattı.

Minik öğrencilerin üniversitelilerle etkileşimde bulunmalarını ve bu sayede üniversite eğitim bilincini kazanmalarını amaçladıklarını belirten Karadeniz, farkındalık ve sosyal duyarlılıklarını arttırmak istediklerini söyledi.

İlkokul müdürü Ömer Kılınç ve sınıf öğretmeni Emine Güler, üniversite öğrencileri ile ilkokul öğrencilerini kaynaştıran projeden memnuniyetlerini dile getirerek, gelecek yıl da projenin devam etmesi dileklerini iletti.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.