Midyat Gazete

Gaziantep'teki FETÖ davası

Genel

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin davada, emniyet yapılanmasının mahrem imamı olduğu iddia edilen eski adliye personelinin yargılanmasına devam edildi. 7. Ağır...

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin davada, emniyet yapılanmasının mahrem imamı olduğu iddia edilen eski adliye personelinin yargılanmasına devam edildi.

7. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık U.C. ile avukatı katıldı.

Duruşmada tanık olarak dinlenen A.D, örgütün yurdunda aşçı olarak çalıştığını belirterek, "Benden hat istediler. Ne için diye sorduğumda 'bize güvenmiyor musun' dedi. İşten çıkarılmaktan korktuğum için kabul ettim. Daha önce de işten çıkarıldığım için itiraz edemedim." ifadelerini kullandı.

Sanık U.C, A.D'yi tanımadığını ifade ederek, "Belki ByLock bilgileri doğrudur ama benimle ilgili değildir. Sadece ismim ve TC numaram oraya yazılmış. Bu bilgilere çok rahat ulaşılabilir. Suçlamaları kabul etmiyorum." dedi.

Mahkeme heyeti, sanık U.C'nin mevcut delil durumunu dikkate alarak tutukluluğunun devamına karar verip, duruşmayı erteledi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.