Midyat Gazete

"Hain terör, hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır"

Genel

BATMAN (AA) - Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSAİD) Batman Şubesince Batman'ın Gercüş ilçesinde 7 askerin şehit olduğu terör saldırısı kınandı.TÜMSAİD Batman Şubesinden yapılan yazılı açıklamada, Gercüş ilçesinde...

BATMAN (AA) - Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSAİD) Batman Şubesince Batman'ın Gercüş ilçesinde 7 askerin şehit olduğu terör saldırısı kınandı.

TÜMSAİD Batman Şubesinden yapılan yazılı açıklamada, Gercüş ilçesinde 7 askerin şehit olduğu hain terör saldırısının şiddetle kınandığı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Hiçbir demokratik hak, silah ya da şiddetle aranamaz. Bu ve benzeri eylemler, hiçbir zaman terör örgütünün amacına ulaşmasını sağlamayacağı gibi aksine Türkiye'de yaşayan vatandaşlarımızın birliğini ve dayanışmasını daha da arttıracaktır. Bu vesileyle, ülkemizin birliği ve dirliği için şehit olan askerlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, yaralılara acil şifalar, kederli ailelerine sabır diliyoruz. Hükümetimizin, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve milletimizin terörle mücadeledeki kararlılığının dün olduğu gibi gelecekte de devam edeceğine olan inancımız tamdır. Hain terör, milletimizin kararlılığı, vicdanı ve derin irfanı karşısında hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Terörist saldırılar, amaçlarını gerçekleştirmeye asla muktedir olamayacaktır. Zira terörle hiçbir yere varılamaz. Halkımız bu oyuna gelmeyecektir. Bu dönemde, hem daha serinkanlı olmak, hem de birliktelik ve dayanışma duygularını güçlendirmek zorundayız."

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.