Midyat Gazete

Jandarma Motosiklet Asayiş Timi göreve başladı

Genel

KİLİS (AA) - Kilis'te İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk sahasındaki emniyet ve asayiş olaylarına daha hızlı müdahale edebilmek adına motosiklet timi kurdu. İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, vatandaşların huzur...

KİLİS (AA) - Kilis'te İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk sahasındaki emniyet ve asayiş olaylarına daha hızlı müdahale edebilmek adına motosiklet timi kurdu.

İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşamlarını sürdürmelerini sağlaması için motosiklet asayiş timi oluşturulduğu belirtildi.

Jandarmanın halkın can ve mal güvenliği için daima hazır bir şekilde görevine devam ettiği anımsatılan açıklamada, "Emniyet ve asayişin sağlanmasında önleyici kolluk görevi icra etmek, trafiği düzenleyerek trafik suçlarına ve meydana gelen olaylara daha seri bir şekilde el koyarak Jandarma sorumluluk sahasında suç işlenmesini önlemek, vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak maksadıyla, 2 motosiklet ve 4 rütbeli personelden oluşan jandarma motosiklet asayiş timi 17 Eylül 2018 tarihi itibarıyla Kilis İl Jandarma Komutanlığı emrinde görev yapmaya başlamıştır."ifadelerine yer verildi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.