Midyat Gazete

Kaymakam Aksoy'dan ADEM'e ziyaret

Genel

ADIYAMAN (AA) - Gölbaşı Kaymakamı Can Aksoy, Aile Destek Merkezi'nde (ADEM) incelemelerde bulundu. Kaymakam Aksoy, yaptığı açıklamada, Hürriyet Mahallesi'ndeki Aile Destek Merkezinin, yeni bir binanın iki katında projelendirildiğini söyledi.Aile...

ADIYAMAN (AA) - Gölbaşı Kaymakamı Can Aksoy, Aile Destek Merkezi'nde (ADEM) incelemelerde bulundu.

Kaymakam Aksoy, yaptığı açıklamada, Hürriyet Mahallesi'ndeki Aile Destek Merkezinin, yeni bir binanın iki katında projelendirildiğini söyledi.

Aile Destek Merkezleriyle Halk Eğitim Merkezi müdürlüklerinin tecrübelerinin mahallelere kadar getirildiğini belirten Aksoy, merkezlerin Adıyaman'da ilk defa Gölbaşı ilçesinde uygulanacağını aktardı.

Aksoy, merkezin ilk katında kadınlar için sosyal alan, spor odası, çocuk eğlence salonu bulunacağını, ikinci katında ise çocuk ve yaşlı bakım, ahşap, çini boyama, pasta ve aşçılık gibi çeşitli kursların verileceği alanların olacağını kaydetti

Binanın açılışı için son hazırlıkların tamamlanma aşamasına geldiğini belirten Aksoy, kadın ve çocuklara hizmet edecek bir sosyal alan olarak planladıkları tesisin faaliyete geçmesi için hızla çalıştıklarını anlattı.

Aksoy, alınacak başarıya göre ilçedeki diğer mahallerde de merkezlerin açılması için çaba sarf edeceklerini ifade etti.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.