Midyat Gazete

Kurban Bayramı kutlanıyor

Genel

KİLİS (AA) - Klis'te Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Öğretmenevi Konferans Salonunda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, Kilis Valisi Recep Soytürk, AK Parti Kilis milletvekilleri Mustafa Hilmi Dülger ve...

KİLİS (AA) - Klis'te Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Öğretmenevi Konferans Salonunda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, Kilis Valisi Recep Soytürk, AK Parti Kilis milletvekilleri Mustafa Hilmi Dülger ve Ahmet Salih Dal ile Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, Garnizon ve 1’inci Hudut Alay Komutanı Piyade Albay Mehmet Cihanoğlu, siyasi parti temsilcileri ve daire müdürleri katıldı.

Vali Soytürk, burada yaptığı konuşmada, bayramın tüm İslam alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

AK Parti Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger de bayramların birlik ve beraberliğin güçlendiği en önemli günler olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Bulat da Türkiye ve İslam aleminin üzerine çeşitli oyunlar oynandığını anımsatarak, özellikle böyle önemli günlerde birlik, beraberlik ve kardeşlik olgusuna daha çok önem verilmesi gerektiğini kaydetti.

Daha sonra protokol üyeleri, Kilis Belediyesindeki bayramlaşma törenine katıldı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.