Midyat Gazete

Kurban Bayramı kutlanıyor

Genel

SİİRT (AA) - AK Parti Siirt İl Başkanlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi. Bir düğün salonunda düzenlenen bayramlaşmaya, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu,...

SİİRT (AA) - AK Parti Siirt İl Başkanlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi.

Bir düğün salonunda düzenlenen bayramlaşmaya, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Merkez İlçe Başkanı Ekrem Olğaç, İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz'in de arasında yer aldığı çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Siirt Milletvekili Ören, yaptığı konuşmada, AK Parti'nin 17 yıllık iktidarı sürecinde darbelere karşı olduklarını, her türlü çetelerle mücadele ettiklerini ve son 1 yıldır ekonomik darbeyle mücadele ettiklerini söyledi.

Türkiye'yi hiçbir yerden kuşatamayan dış güçler ve iç güçlerin ülkeyi ekonomik olarak çökertmeye çalıştıklarını belirten Ören, "Dolar 10 lira olacak diyenlerin hepsinin hevesi hamd olsun kursağında kaldı. Bu Kurban Bayramı gibi birlik ve beraberliğimizin sonucudur. Biz her zaman bir yumruk olursak Allah'ın izniyle ne ülkede ne Siirt'te hiç kimse belimizi bükemeyecek." diye konuştu.


Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.