Midyat Gazete

Kurban bayramı kutlanıyor

Genel

BATMAN (AA) - Sason Kaymakamlığınca kutlama programı düzenlendi. Kaymakamlık bahçesinde yapılan kutlamada açıklama yapan Kaymakam Abdullah Özadalı, çok önemli bir coğrafyada yaşayan ve geçmişinden gururla bahsedilen köklü bir medeniyet...

BATMAN (AA) - Sason Kaymakamlığınca kutlama programı düzenlendi.

Kaymakamlık bahçesinde yapılan kutlamada açıklama yapan Kaymakam Abdullah Özadalı, çok önemli bir coğrafyada yaşayan ve geçmişinden gururla bahsedilen köklü bir medeniyet anlayışına sahip bir millet olduklarını belirtti.

Kaymakam Özadalı, "Başta Sason halkı olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için sevgiye ve kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım." ifadelerini kullandı.

Buradaki kutlamanın ardından Kaymakam Özadalı, İlçe Emniyet Amirliği, Jandarma Tabur Komutanlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Kutlamaya Belediye Başkanı Muzaffer Arslan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Muhammed Topal, AK Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Murat Sudagezer, kamu kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.



Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.