Midyat Gazete

Lösemi hastası Robar'a doğum günü kutlaması

Genel

SİİRT (AA) - Siirt'te bir grup kadın, hastanede tedavi gören lösemi hastası Robar Tuncer'e sürpriz doğum günü kutlaması düzenledi. Siirt Aile Destek Merkezi Koordinatörü Nurten Temiz öncülüğündeki kadınlar, lösemi hastası 12...

SİİRT (AA) - Siirt'te bir grup kadın, hastanede tedavi gören lösemi hastası Robar Tuncer'e sürpriz doğum günü kutlaması düzenledi.

Siirt Aile Destek Merkezi Koordinatörü Nurten Temiz öncülüğündeki kadınlar, lösemi hastası 12 yaşındaki Tuncer'i rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Siirt Devlet Hastanesi çocuk servisinde ziyaret etti.

Tuncer'e doğum günü pastası kestirerek moral veren kadınlar, aileye de talep ettikleri tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.

Tuncer'i ve diğer lösemileri hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını belirten Temiz, çocuğun bir an önce sağlığına kavuşması için dua ettiklerini söyledi.

Ailenin talep ettiği tekerlekli sandalyeyi temin ettiklerini belirten Temiz, şöyle konuştu:

"Robar kardeşimiz küçük yaşıyla onca zorlukla başa çıkmaya çalışıyor. Bizden talep ettiği tekerlekli sandalyeyi ona hediye ettik. Aynı zamanda sürpriz yaparak doğum gününü kutlayarak hem kendisine hem de ailesine moral verdik. Robar kardeşimiz ve diğer lösemi hastalarına Allah'tan şifalar diliyoruz."

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.