Midyat Gazete

Sason Tabur Komutanlığında iftar

Genel

BATMAN (AA) - Sason İlçe Jandarma Tabur Komutanlığında iftar programı düzenlendi.İlçe Jandarma Tabur Komutanı Binbaşı Mehmet Kahya’nın ev sahipliğinde Tabur Komutanlığı yemekhanesinde verilen iftarda konuşan Kaymakam Ökkeş Beyaz, askerlerle...

BATMAN (AA) - Sason İlçe Jandarma Tabur Komutanlığında iftar programı düzenlendi.

İlçe Jandarma Tabur Komutanı Binbaşı Mehmet Kahya’nın ev sahipliğinde Tabur Komutanlığı yemekhanesinde verilen iftarda konuşan Kaymakam Ökkeş Beyaz, askerlerle oruç açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Beyaz, şöyle dedi:

''Ülkemizin dört bir yanından kutsal bir görev için gelen askerlerimizle oruç açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yürüttükleri amansız operasyonlar, arazide yaptıkları arama tarama faaliyetleri ve mesai mefhumu gözetmeksizin üstün görev anlayışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Tüm askerlerimizi Allah kazasız belasız ve güzel anılarla ailelerine kavuştursun. Hepinize hayırlı ramazanlar hayırlı teskereler diliyorum."

İftar programına, İlçe Jandarma Komutanı Yılmaz Güngör, İlçe Emniyet Amiri Kerim Türedi, Hakim Akın Terzioğlu, Cumhuriyet Savcısı Emre Öksüz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Eşref Çelik, diğer kurum amirleri ve kanaat önderleri katıldı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.