Midyat Gazete

Vali Atik Zafer Bayramı'nı kutladı

Genel

SİİRT (AA) - Siirt Valisi Ali Fuat Atik, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Atik, mesajında, İstiklal Savaşı'nı taçlandıran, Türkiye Cumhuriyeti'nin doğuşunu müjdeleyen, tüm imkansızlıklara rağmen milletin...

SİİRT (AA) - Siirt Valisi Ali Fuat Atik, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Atik, mesajında, İstiklal Savaşı'nı taçlandıran, Türkiye Cumhuriyeti'nin doğuşunu müjdeleyen, tüm imkansızlıklara rağmen milletin sarsılmaz azmi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan büyük zaferin 96. yıl dönümünün kutlandığını ifade etti.

Devletin temellerinde yer alan yüksek ruh ve şuur, milletçe sahip oldukları vatan sevgisi ve hürriyet aşkının her zaman yollarını aydınlatmaya devam edeceğini belirten Atik, mesajında şunları kaydetti:

"Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, ekonomik ve siyasi bağımsızlığına, barış ve kardeşlik iklimine yönelik hain saldırılar karşısında, aziz milletimizin sergilediği birlik ve beraberlik ruhu ile hürriyetine ve istikbaline sahip çıkma kararlılığını sürdürmekte olduğunu açıkça ortaya koymaktadır. Bugün bizlere düşen görev, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve bizlere emanet edilen bu kutsal toprakları, aynı şuurla sahip çıkarak korumak ve bizden sonraki nesillere güvenli bir şekilde devretmektir."

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.