Midyat Gazete

Yükümlülerden yaz tatilinde okullarda temizlik ve bakım

Genel

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ın Cizre ilçesinde denetimli serbestlik hizmetleri kapsamındaki yükümlüler, okulların temizlik ve bakımını yapıyor.Adalet ve Milli Eğitim bakanlıkları arasında imzalanan protokolle denetimli serbestlik uygulamasından...

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ın Cizre ilçesinde denetimli serbestlik hizmetleri kapsamındaki yükümlüler, okulların temizlik ve bakımını yapıyor.

Adalet ve Milli Eğitim bakanlıkları arasında imzalanan protokolle denetimli serbestlik uygulamasından yararlanan yükümlüler, yaz tatilinde okullarda boya, badana, onarım ve temizlik işleri yapıyor.

Yükümlüler yeni eğitim öğretim yılı öncesinde okullarda temizlik çalışmalarına başlayarak yeni eğitim öğretim sezonunda öğrencilerin daha temiz bir ortamda eğitim almalarını sağlamaya çalışıyorlar.

Cizre Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan anlaşma doğrultusunda yaz tatilinde birçok okulun boya, badana ve temizlik çalışmalarının yapılmasının planlandığı, bu kapsamda çalışma yürütüldüğü belirtildi.


Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.