Midyat Gazete

Ziyarete çiçek yerine fidanla geldi

Genel

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat, bir süre önce KOSGEB İl Müdürlüğüne atanan Eşref Çakar'ı ziyaretinde yanında çiçek yerine fidan götürdü.Fırat ile Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Abdulkadir Çelenk,...

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat, bir süre önce KOSGEB İl Müdürlüğüne atanan Eşref Çakar'ı ziyaretinde yanında çiçek yerine fidan götürdü.

Fırat ile Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Abdulkadir Çelenk, makamında ziyaret ettikleri Çakar'a, yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretin ardından Fırat, yanında getirdiği 3 fidanı kurumun bahçesine dikerek, suladı.

Fırat, gazetecilere yaptığı açıklamada, ziyarette farklı bir sosyal etkinlik gerçekleştirdiklerini belirtti.

Hediye olarak getirdikleri fidanı toprakla buluşturduklarını dile getiren Fırat, "İnsanlığa faydalı bir iş olduğunu düşünüyorum. Umarım diğer ziyaretlerde de imkanlar ölçüsünde fidanlar toprakla buluşturulur. Bunu mesaj olarak düşünebilirsiniz. İnşallah bu tür çalışmaların devamı gelir." dedi.

KOSGEB İl Müdürü Eşref Çakar da ince davranışı için Fırat'a teşekkür ederek, "Biz KOSGEB olarak tüm Türkiye'de yeni girişimciler yetiştiriyoruz, yeni fidanlar dikiyoruz, yeni işletmelerin açılmasına vesile oluyoruz. Başkanın getirdiği bu fidanlar da girişimciliğin bir özeti oluyor. Fidanlar büyüyüp ağaç haline gelecek. Bu hediyeyi anlamlı buluyoruz." diye konuştu.


Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.