Midyat Gazete

Abdulhakim Çelik Kimdir?

GÜNCEL

Ak Parti Mardin Milletvekili Aday Adayı Abdulhakim Çelik Kimdir?

1971 yılı Midyat doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi Midyat'ta tamamladım. Eskişehir Adalet Meslek Yüksek Okulu mezunuyum. 1995-2015 yılları arasında Dargeçit, İdil Ve Midyat Adliyelerinde kamu görevlisi olarak çalıştım. 30 Mart 2014 Seçimlerinde Midyat Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayıydım. Kürtçe ve Arapça Biliyorum. Evli ve iki çocuk babasıyım.

 

Bölgeyi iyi bilen her kesim ile iletişim kurma becerim ve kendime özgüvenim vardır. Yaşamımın hepsi bölgemizde geçtiği ve halkımızla her zaman diyalog içinde bulunduğum için bölgemizin sorunlarını en iyi bilen kişilerdenim. Liderimizin vizyonunu bölgemizde en iyi bir şekilde yürütülmesinde kendime olan özgüvenim tamdır. Halkımız arasında hiçbir ayrım gözetmeksizin halkımıza hizmet etmek için bu göreve talibim. Partimizin politikasını en iyi şekilde yürütmek çözüm sürecinin başarı ile sonuçlanması için çözüm sürecini en iyi şekilde halkımıza anlatmak insan odaklı katılımcı bir siyaset uygulamak için adayım. Partimizin bölgemizdeki siyasetini en iyi şekilde anlatmak ve tabana indirgemek için bu göreve talibim. Özellikle Mardin'imizde siyasetin birkaç kişinin tekelinde olmadığının, Milletvekilliği adaylığında devletin en üst makamda görev yapanın halkı ile iletişimi ve diyalogu yok ise Milletvekilliği bölgemize ve halkımıza faydalı olamayacağı gibi, memleketimize de fayda getirmeyecektir. Önemli olan halkımızla her zaman diyalog içinde olmak halkın derdine derman olmak, halkını anlamak ve her zaman yanında olmaktır. Halkımızın iradesinin esas olduğunun ispatı için aday adayıyım. Her yapacağım işte Halka ve Hakka hesap verme saikıyla hareket edeceğim.

 

Mardin'imizin sorunlarını en iyi şekilde çözmek, kültür ve inanç turizminde medeniyet şehri Mardin'i yeni Türkiye Vizyonu İle İnsanı iktisadı ve içtimai yatırımlarla ülkemiz ve bölgemizin merkezi haline getirmek arzusu ile yola çıkıyorum. Sizlerle omuz omuza vermek kol kola yürümek ve hayır dualarınızı almak bu yolda benim en büyük gücüm olacaktır. Mardin'inim izi layık olduğu yere getirmek için Allah izin verirse " Halka hizmet , Hakka Hizmettir " düsturuyla milletvekili olarak vatanıma, milletime ve Mardin'inize hizmet etmek istiyorum. Halkımıza tepeden bakarak değil, halkımızın yanında içinizden biri olarak yer almak için bu göreve talibim. Asıl olan halkımızın iradesidir. Allah Yar Ve Yardımcımız Olsun. Hepinizi Sevgiyle Saygıyla Allah'a Emanet Ediyorum.

 

 

Birlik İçinde Her şey Mardin İçin. Abdulhakim ÇELİK - Ak Parti Mardin Milletvekili Aday Adayı

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.