Midyat Gazete

Ak Parti Seçim Listelerini Rektör Mü Hazırladı?

GÜNCEL

Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça, twitter sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda listelerin hazırlanmasında kendisinin katkısı olduğunu iddia etti.

Daha öncede yaptığı paylaşımlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın Mardin’deki temsilcisi olduğunu iddia eden Rektör Ağırakça, bu seferde twitter’de yaptığı paylaşımda 2 gece boyunca büyük mücadele vererek Ak Parti Mardin Milletvekili adayları listesinin hazırlanmasında kendisinin etkisinin olduğunu ima etti.


Prof. Dr. Ahmet Ağırakça paylaşımda mevcut adayların çok isabetli olduğunu, önceki milletvekillerin çalışmalarını boş geçirdiğini vurguladı.
Ağırakça, daha önce Ak Parti Mardin Yöneticilerini hırsızlıkla suçlamış, “Erkeğe itaat etmeyen kadına şiddet uygulanabilir”, “Rektör ve akademisyenler için kep değil, sarık daha uygundur, sayın rektör arkadaşlarıma arz ederim. “ gibi açıklamalarda bulunmuştu.


Prof. Dr. Ahmet Ağırakça ‘ nın sosyal medya sitesi twitter.com üzerinden yaptığı paylaşımların tamamı şöyle; 
“Mardin akparti milletvekili listesinin harika olduğunu görüyorum çok kıymetli arkadaşlar liste başlarında bunların başarılı olacağına Mardin’e hizmet edeceğine ve geçirdiğimiz boş yılları telafi Edeceklerine İnanıyor herkesi şimdiden gönülden tebrik ediyorum Başarı kapıda”
“Bugün keyfim yerinde bunun sebebini bilenler biliyor geçirdiğimiz iki gecede büyük bir mücadele verdik ve başardık bütün ilgililere teşekkür ederim”

Rektörün bu açıklamalarının ardından takipçileri ve bazı vatandaşlar bu açıklamalara tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar Rektörün siyaset yapmak yerine başarı seviyesi düşük sıralarda yer alan Mardin Artuklu Üniversitesi’nin eğitim kalitesinin artırılması için çaba sarf etmesi gerektiğini belirtti. Açıklamaların gülünç olduğunu belirten bazı vatandaşlar ise rektörün bu açıklaması doğru ise zihinlerine Milletvekilleri listeleri şaibeli olarak mı hazırlanıyor sorusu geldiğini ifade etti.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.