Midyat Gazete

Batman Belediyesi Artık Araç Kiralamayacak

GÜNCEL

Batman Belediyesi araç filosunu kendi öz kaynaklarıyla aldığı 3 yeni iş makinesiyle büyütmeye devam ediyor.

Batman Belediyesi araç filosunu kendi öz kaynaklarıyla aldığı 3 yeni iş makinesiyle büyütmeye devam ediyor. Batman Belediyesi Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, kesintisiz, etkin, kaliteli ve kalıcı bir hizmet anlayışıyla halka en iyi hizmeti vermek amacıyla belediyenin teknik donanım ve araç kapasitesini geliştirmeye devam edeceklerini, alınan araçların yanı sıra önümüzdeki süreçte belirlediğimiz stratejik planı dahilinde alınacak yeni araçlarla belediyede kiralık araç devrini sona erdireceklerini söyledi. 
Teknik kapasitesini ve araç donanımını geliştirmek için çalışmalarını hızlandıran Batman Belediyesi araç filosunu, kendi öz kaynaklarıyla aldığı 3 adet CAT marka Mini Kepçe (Bobcat) iş makinesiyle büyütmeye devam ediyor. Batman Belediyesi Makine İkmal Müdürlüğünde, alınan yeni araçları Belediye Eşbaşkan yardımcısı M. Ali Nasıroğlu ile birlikte basına tanıtan Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, Devlet Malzemeleri Ofisi (DMO) Belediyenin öz kaynaklarıyla alınan 3 aracın, bir süreden bu yana Batman Belediyesi olarak öngördükleri kiralık araç devrini kapatma hedeflerinin bir parçası olduğunu söyledi.

'Araç kiralama dönemi bitiyor'


Bu yılı iyi bir donanım, güçlü bir performans ve ihtiyaca cevap verecek bir teknik kapasite ile girdiklerini dile getiren Eşbaşkanlar Özdemir ve Akel, "Araç filomuzu büyütmek bu amacımıza uygun çalışmalarımızdan biri. Biz Batman Belediyesi olarak halkımızın talep ettiği hizmetleri en iyi şekilde hayata geçirmek için teknik imkan ve kapasitemizi artırıcı girişimlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bizim burada öngördüğümüz temel hedef, Batman Belediyesinin kendi kendisine yetebilecek bir araç ve teknik donanıma kavuşması, belediyede dışarıdan araç kiralama devrine son vermektir" dedi.

'Araç ve donanımda dışarıya bağımlılığımız sona eriyor'



Batman Belediyesinin son dört ayda 1 adet Paletli Dozer CAT Marka D8,1 adet Paletli LODER CAT Marka 973,2 adet JCB Kepçe ve 1 adet FORD Kamyonet kazandırdığını ve önümüzdeki ayda da başta toplu taşımada kullanılmak üzere 22 adet otobüs, 2 adet Cenaze Yıkama ve Taşıma aracı,1 adet Ambulans Kurtarma aracı, 1 adet JCB Kepçe ve 1 adet 30 tonluk Vinç aracını filosuna katacağını belirten Eşbaşkanlar Özdemir ve Akel, "Batman Belediyesi araç filosu genişletmeye devam edeceğiz. Elimizde mevcut bulunan ve işlevi azalmış araçların bakımının ve modernizasyonunun yapılıp tekrar ilgili hizmet birimlerimize devredilme çalışmalarımız sürüyor. Bu anlamda da kapsamlı bir çalışma içindeyiz. Ulaşım sorunumuzu önemli ölçüde giderecek olan toplu taşıma araçlarımızın önümüzdeki ay gelmesiyle bu alandaki sıkıntılarımız hemen hemen ortadan kalkmış olacak. Diğer eksikliği duyulan araçların takviyesiyle de dışarıya olan bağımlılığımız sona erecek. Bu çerçeveden bakıldığında belediyede kiralık araç devrinin tamamen kapanacağını rahatlıkla söyleyebiliriz" dedi. 

Kaynak: www.Batman.Bel.Tr

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.