Midyat Gazete

"Çocuklar gülsün" diye başlattıkları eğlenceyle binlerce öğrenciyi sevindirdiler

GÜNCEL

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesince 2017 yılında hayata geçirilen "Okulda Şenlik Var" projesiyle, şu ana kadar 87 bin öğrenciye ulaşıldı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, eğitimin yanı sıra öğrenciler...

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesince 2017 yılında hayata geçirilen "Okulda Şenlik Var" projesiyle, şu ana kadar 87 bin öğrenciye ulaşıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, eğitimin yanı sıra öğrenciler için sosyal belediyecilik anlayışıyla çeşitli etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü, 92 okulda 78 bin öğrenciye ulaştı. 2018 yılında 100 bin öğrenci hedefiyle yola çıkan "Okulda Şenlik Var" ekibi, genelde kırsal ve köylerde bulunan okullara giderek buradaki öğrencileri sportif faaliyetlerle buluşturuyor.

Yıl sonunda 100 bin öğrenci hedefine ulaşmak için çalışmalarını devam ettiren ekip, her gün şehir merkezi ve ilçelerde 1 okula giderek yüzlerce öğrenciyle bir araya geliyor.

Çocuklar, proje kapsamında, okul bahçelerinde kurdukları oyun alanlarında mini voleybol, mini futbol, mini atletizm, adadan adaya, kuyruğunu koru, tünel gibi oyunlarla eğlenceli dakikalar yaşıyor.




Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.