Midyat Gazete

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 5 okulun kütüphanesini yeniledi

GÜNCEL

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince yürütülen "Diyarbakır Kültür ve Sanat Etkinlikleri Projesi" kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen 5 dezavantajlı okuldaki kütüphane yenilendi, okullarda tadilat...

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince yürütülen "Diyarbakır Kültür ve Sanat Etkinlikleri Projesi" kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen 5 dezavantajlı okuldaki kütüphane yenilendi, okullarda tadilat yapıldı.

Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından desteklenen, Valilik koordinesinde yürütülen proje ile belirlenen okullarda çalışmalar yürüten ve eksiklikleri tespit eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, tadilata ihtiyaç duyan Yenişehir ilçesindeki 100. Yıl İlkokulu, Turgut Özal İlkokulu, Gazi Ortaokulu, Bismil ilçesindeki Şehit Muhammed Said Çelik İlkokulu ve Bağlar ilçesindeki Nükhet Coşkun Akyol İlkokulunda yenileme çalışması yaptı.

Ekipler, elektrik ve su tesisatlarını yenileyerek, okulları boyadılar, okullarda eskiyen ve kullanılamaz duruma gelen kütüphaneleri yenilediler, kütüphanelere kitaplar yerleştirerek öğrencilerin hizmetine sundular.




Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.