Midyat Gazete

Erkan AKGÜL Konseri İlgiyle Karşılandı

GÜNCEL

Belediyenini katkıları ile düzenlenen halk konseri gençlerin ilgisini çekti

Midyat Belediyesi tarafından son bahar şenlikleri kapsamında ve yerel sanatçıları desteklemek amacı ile düzenlenen halk konseri büyük ilgi gördü. Düzenlenen halk konserine mahalli sanatçı Erkan Akgül sahne aldı.

Tarihi köşk meydanında gerçekleşen açık hava konserinde sahne alan sanatçı Erkan Akgül'ün yanı sıra sanatçı, Mahalli sanatçı Ahmet Sağıroğlu ve Gurup Atak destek verdiler. Birbirinden güzel şarkıları seslendirildiği konser alanını dolduran vatndşalr tarafından büyük ilgi ve coşku ile izledi.

Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu'na yerel sanatçıları desteklemesinden dolayı teşekkür eden sanatçı Akgül, "Midyat'ın ardından verdiğimi konserlerin devamı gelecek ve bölgemizde bulun il ve ilçelerde konserlerimiz devam edecek."dedi.

Akgül, türkü, rak ve pop türü parçaları seslendirerek konseri izlemeye gelenleri unutulmaz anlar geçirmesine neden oldu.

 
 
 

Selahattin EROL - www.midyatgazete.com - ÖNEMLİ NOT : BU HABER Midyatgazete.com'un ESKİ ARŞİVLERİNDE YAYINLANAN HABERLERDEN BİRİDİR. NOSTALJİ AMAÇLI EKLENMİŞTİR. HABER YAYIN TARİHİ : 19 Ekim 2009, 22:07 - www.midyatgazete.com
Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.