Midyat Gazete

Eşbaşkan Akel çalışma sahalarını denetledi

GÜNCEL

Belediye Eşbaşkanı Gülistan Akel, Ramazan ayı nedeniyle faaliyetlerini gece sürdüren Fen İşleri Müdürlüğünün kentin pek çok bölgesinde eşzamanlı olarak sürdürdüğü asfalt, asfalt yama, kaldırım yenileme, kilit parke taşı döşeme ve yol açma çalışmalarını denetledi

Belediye Eşbaşkanı Gülistan Akel, Ramazan ayı nedeniyle faaliyetlerini gece sürdüren Fen İşleri Müdürlüğünün kentin pek çok bölgesinde eşzamanlı olarak sürdürdüğü asfalt, asfalt yama, kaldırım yenileme, kilit parke taşı döşeme ve yol açma çalışmalarını denetledi.




Belediye Eşbaşkanı Gülistan Akel, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin kentin değişik bölgelerinde Ramazan nedeniyle gece saatlerinde eş zamanlı olarak çalışmalarını sürdürdüğü sahalarda incelemelerde bulundu. Belediye Eşbaşkan Yardımcıları Semra Güneş, Nasır Taş, M. Ali Nasıroğlu ve Aziz Aksin ve Fen İşleri Müdürü İsa Yıldız ile birlikte, sıcak asfalt, asfalt yama, kaldırım yenileme, kilit parke taşı döşeme ve yol açma faaliyetlerinin sürdüğü bölgelerde çalışmaları denetleyen Eşbaşkan Galistan Akel, Batman Belediyesinin Ramazan ayında da halka hizmet götürmek için büyük bir çaba içinde olduğunu söyledi. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı 10 ayrı ekibin eşzamanlı olarak 19 Mayıs, Korık,GAP, Bahçelievler, Belde ve Cudi mahallelerinde , sıcak asfalt, asfalt yama, kaldırım yenileme, kilit parke taşı döşeme ve yol açma çalışmalarını sürdürdüğüne dikkat çeken Eşbaşkan Akel, "19 Mayıs Belde ve Korık'te ekiplerimiz kilit parke taşı ve kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürürken, sıcak asfalt ekiplerimiz de GAP mahallesinde asfalt serim işlemlerin gerçekleştiriyor. Yine iki ayrı asfalt yama ekibimiz Bahçelievler ve Cudi mahallelerinde bozulan yollardaki onarım ve yama faaliyetlerini sürdürürken bunlarla eşzamanlı olarak yol açma ekibimiz de Petrol mahallesinde çalışmalarına devam ediyor. Ramazan ayı nedeniyle yaptığımız yeni düzenleme çerçevesinde tüm ekiplerimiz gece iftardan hemen sonra başlamak üzere sahura kadar gerçekten de büyük bir özveri içinde aralıksız olarak halkımıza hizmet götürmek için çalışıyor" dedi.



Gece boyunca 4 Eşbaşkan Yardımcısı ile birlikte tüm çalışma sahalarını tek tek dolaşan Eşbaşkan Akel, gittiği her yerde işçilere tatlı ikram etti, onlardan çalışmaları hakkında bilgi aldı. 




 

Kaynak: www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.