Midyat Gazete

Estel Otogarındaki Düğünlere Mahallelilerden Tepki

GÜNCEL

Estel otogarında geceleri yapılan düğünler gürültü kirliliği yaratırken, Mahalle sakinlerini ve Cami cemaatini rahatsız ediyor.

Estel otogarında geceleri yapılan düğünler gürültü kirliliği yaratırken, Mahalle sakinlerini ve Cami cemaatini rahatsız ediyor.

 
Gündüzleri otogar olarak kullanılan Estel otogarı geceleri açık hava düğün salonu olarak kullanılıyor. Otogarın çevresinde oturan mahalle sakinleri ve otogarın yanında bulunan Hacı İsa Cengiz Camisi Cemaatı düğünlerden rahatsızlık duyduklarını dile getirdi.
 
Haber merkezimize ulaşan mahalle sakinleri mahallede hasta, yaşlı ve öğrencilerin bulunduğunu, düğünlerde çok fazla gürültünün oluştuğunu bu yüzden okula giden öğrencilerin rahat bir şekilde ders çalışamadığını, hasta aile bireylerininde bu gürültüden rahatsızlık duyduğunu dile getirirken Cami cemaatide gürültülü ortamdan dolayı ibadetlerini rahat bir şekilde yapamadıklarını söyledi.
Vatandaşlar bir an önce bu düğünlerin kapalı ortamda yapılmasını sağlamak için Belediyeden destek beklediklerini ifade etti.
www.midyatgazete.com - ÖNEMLİ NOT : BU HABER Midyatgazete.com'un ESKİ ARŞİVLERİNDE YAYINLANAN HABERLERDEN BİRİDİR. NOSTALJİ AMAÇLI EKLENMİŞTİR. HABER YAYIN TARİHİ : 19 Ekim 2009, 22:42 - www.midyatgazete.com
Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.