Midyat Gazete

Sason'da nöbet tutan güvenlik korucularına ziyaret

GÜNCEL

BATMAN (AA) - Batman Şehit Aileleri ve İnsan Hakları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Demir, Sason ilçesindeki güvenlik korucularının nöbet bölgelerini ziyaret etti.Demir, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Sason Kozluk...

BATMAN (AA) - Batman Şehit Aileleri ve İnsan Hakları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Demir, Sason ilçesindeki güvenlik korucularının nöbet bölgelerini ziyaret etti.

Demir, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Sason Kozluk sınırı Harrame bölgesinde nöbet tutan güvenlik korucularını moral amaçlı ziyaret ettiklerini belirttti.

Demir, şunları kaydetti:

"Güvenlik korucularımız bölgemizde huzur ve istikrarın sağlanması için büyük bir görev üstlenmişler. Özellikte Sason’da görev yapan güvenlik korucularımız yerleşim yerinin engebeli ve dağlık olması münasebetiyle büyük bir fedakarlıkla görevlerini ifa ediyorlar. Bizde kendilerine bir nebze de olsa desteğimizi bildirmek niyetiyle ziyaret ettik, sıkıntılarını dinledik. Ziyaret esnasında bizlere göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı kendilerine derneğimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum."

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.