Midyat Gazete

Üniversite öğrencileri Gölbaşı'nda çevre temizliği yaptı

GÜNCEL

ADIYAMAN (AA) - Gölbaşı ilçesindeki Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu (MYO) Yerel Yönetimler Bölümünde okuyan öğrenciler ilçede çevre temizliği yaptı.Çevre temizliğine Gölbaşı MYO Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi...

ADIYAMAN (AA) - Gölbaşı ilçesindeki Adıyaman Üniversitesi Gölbaşı Meslek Yüksek Okulu (MYO) Yerel Yönetimler Bölümünde okuyan öğrenciler ilçede çevre temizliği yaptı.

Çevre temizliğine Gölbaşı MYO Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Arif Yıldız, Öğretim Görevlisi Erdem Hilal, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Yerel Yönetimler bölümü öğrencileri ve belediye temizlik görevlileri katıldı.

Projeyle ilgili açıklama yapan Öğretim Görevlisi Erdem Hilal, "Yerel Yönetimler bölümünde bulunan kentleşme ve çevre sorunları dersimizin etkinliği içerisinde çevre duyarlılığını artırmak ve çevre temizliğini Gölbaşı halkına yaymak adına öğrencilerimize projeler verdik. Bu kapsamda Gölbaşı Belediyesi ve Gölbaşı MYO'nun destekleriyle temizlik çalışmasına başladık." dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir de üniversiteler her açıdan bulundukları şehri aydınlatmalı, yönlendirmeli ve örnek olması gerektiğini kaydetti.

Yerel Yönetimler Bölümü öğrencilerinden Birsen Özer ise Çevre temizliği ile ilgili sınıfça bir proje hazırladık. Çevremizi temiz tutmak ve halkı bilgilendirmek için çevre temizliği çalışması yapıyoruz. Projemize destek olan hocalarımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Gölbaşı MYO önünde başlayan çevre temizliği çalışması, okul bahçesi, yürüyüş yolu ve Gölbaşı Doğa Parkı'nda devam etti.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.