Midyat Gazete

Vali Deniz, Beşiri ilçesini ziyaret etti

GÜNCEL

BATMAN (AA) - Batman Valisi Ahmet Deniz, Beşiri ilçesini ziyaret etti. Vali Deniz, Beşiri Mesleki ve Anadolu Lisesinde düzenlenen toplantıda, muhtarlarla bir araya geldi. Vatandaşların istek ve taleplerini muhtarlar aracılığıyla gidermeye çalıştıklarını...

BATMAN (AA) - Batman Valisi Ahmet Deniz, Beşiri ilçesini ziyaret etti.

Vali Deniz, Beşiri Mesleki ve Anadolu Lisesinde düzenlenen toplantıda, muhtarlarla bir araya geldi.

Vatandaşların istek ve taleplerini muhtarlar aracılığıyla gidermeye çalıştıklarını belirten Deniz, bölge ve Batman'ın daha güzel olmaya başladığını, bunun en büyük nedeninin huzur olduğunu söyledi.

Huzur olunca köy hizmetlerinin de daha hızlı olmaya başladığını kaydeden Deniz, sahura kadar esnafı ziyaret ettiklerini bildirdi.

Herkesin huzur ortamının devam etmesini istediğini ifade eden Deniz, şöyle konuştu:

"Yakın bir zamanda inşallah yüzlerce fabrikamız faaliyete gidecek. Binlerce vatandaşımız da istihdamdan faydalanacak. İlimizin işsizlik gibi en önemli sorunu da giderilmiş olacak. Belediyemizin ne güzel çalışmaları var. Demek ki devletimizin kaynağı, halkın parası halk için kullanıldığı zaman neler yapılabileceğini hep beraber görüyoruz. Gelen paralar aynı. Geçmiştekiden fazla bir para gelmiyor. Demek ki geçmişte hizmet için gelen paralar maalesef birilerinin kişisel cebine gitti ya da dağa gitti. Ama hiçbir şekilde halka verilmedi. İnsanların bunu sorgulaması lazım."

Vali Deniz, "35-40 yıldır PKK terör örgütü ile aynı oyunu Türkiye'ye uyguluyorlar. Türkiye gelişmesin diye ayaklarımıza prangalar yaptılar. 15 Temmuz'u yapanları destekleyenler, DEAŞ gibi örgütü laboratuvarda üretenler şehirlerimiz de bombalar patlatanlar hep aynı. Bunlar Çanakkale de bu millete diz çöktüremeyen emperyalist güçlerdir. Ama başaramayacaklar. Çünkü biz kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Daha sonra Deniz, İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü Belediyesinin vatandaşlara kazandırdığı parkın açılışını yaptı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.