Midyat Gazete

YKS'ye girecek öğrencilere ücretsiz ulaşım

GÜNCEL

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrenciler ve görevlilerin belediyeye bağlı toplu ulaşım araçlarından ücretsiz yararlanacaklarını bildirdi.Belediyeden yapılan...

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrenciler ve görevlilerin belediyeye bağlı toplu ulaşım araçlarından ücretsiz yararlanacaklarını bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, "30 Haziran ve 1 Temmuz'da yapılacak YKS'ye katılacak öğrencilerin sınav noktalarına ulaşımlarında kolaylık sağlamak amacıyla sabah saat 08.00 ile akşam saat 17.00 saatlerinde Büyükşehir Belediyesi otobüsleri tarafından ücretsiz ulaşım hizmeti verilecektir. Uygulamadan sınav giriş belgelerini ibraz eden öğrenciler ve görevliler faydalanacaktır." denildi.

Açıklamada ayrıca, öğrencilerin sınava girecekleri okul çevrelerinde sınav süresince öğrencilerin konsantrasyonlarını bozacak şekilde gürültüye mahal verilmemesi, inşaatlarda gürültüye sebep olacak çalışmaların yapılmaması ve yollarda klakson çalınmaması konusunda uyarı yapıldı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.