Midyat Gazete

Midyat’ta TÜGVA Ortaokul Yaz Okulu açılacak

KÜLTÜR - SANAT

MARDİN (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Merkezi'nin organizasyonuyla ülke genelinde düzenlenen ortaokul yaz okulu kampı Midyat ilçesinde açılıyor.TÜGVA Midyat Temsilcisi Zeki Çiçek, yaptığı açıklamada, 6 hafta sürecek yaz...

MARDİN (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Merkezi'nin organizasyonuyla ülke genelinde düzenlenen ortaokul yaz okulu kampı Midyat ilçesinde açılıyor.

TÜGVA Midyat Temsilcisi Zeki Çiçek, yaptığı açıklamada, 6 hafta sürecek yaz okuluna katılacak öğrencilerin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü binasında kampa alınacağını belirtti.

Yaz okuluna katılacak öğrencilerin günlerini, hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirmesini amaçladıklarını anlatan Çiçek, şöyle konuştu:

"TÜGVA Yeni Nesil Gençlik Vakfı olarak üstüne düşeni yapıyor. Yaz döneminde ailelerin çocuklarının eğitiminden geri kalmaması ve tatilini en güzel şekilde geçirmesi için ve yeni arkadaşlıklar geliştirmelerini arzulamaktayız. Biz de TÜGVA Midyat Temsilciliği olarak, ciddi maliyetleri bulan bu yaz okullarını tamamen ücretsiz olarak yapmaktayız. Geleceğimiz olan gençlerimizin ve öğrencilerimizi hem eğlendirecek, hem de eğiteceğiz."

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.