Midyat Gazete

Ak Parti Mardin İçin Temayül Yoklaması Yapacak

MARDİN

Ak Parti Mardin İl Başkanlığı tarafından Belediye Başkan Adayları İle ilgili teşkilatlarının görüşünü almak ve aday önerilerini değerlendirmek için Temayül Yoklaması Yapılacak.

Adalet Ve Kalkınma Partisi ( Ak Parti ) Belediye Başkan Adayları İle ilgili teşkilatlarının görüşünü almak ve aday önerilerini değerlendirmek için Temayül Yoklaması Yapılacak. Ak Parti Mardin ve İlçelerinde bulunan teşkilat yöneticilerinden Büyükşehir belediye başkanlığı için 3 Aday, İlçe Belediye Başkanlığı için ise 2 Aday İsmi yazılması istenecek. Ayrıca teşkilat üyelerine mevcut belediye başkanı ile görüşlerini içeren bir anket sunulacak. 18.11.2018 Cuma günü saat 10:00 da başlayacak Temayül Yoklaması Mardin öğretmen evinde yapılacak. Ak Parti Genel merkezinden yetkililerinde katılacağı temayül yoklamasına oylamalar saat 16:00 'ya kadar yapılabilecek.

Ak Parti bu yerel seçimler için yapılacak temayül yoklamasında yeni bir sistem uygulayacak. E-temayül sistemi olarak adlandırılan sistemde sonuçlar doğrudan Ak Parti Genel Merkezine iletilecek. 6 Adımdan olacak E-temayül 1.Adımında Genel Merkez Temayül Komisyonu tarafından hazirun listesinde ismi yer alanlara, T.C. Kimlik numarasının bulunduğu kimlik karşılığında Manyetik Kartlar teslim alınacak. 
2.Adımında Temayül salonunda bulunan herhangi bir boş kabine gidilerek, kabindeki bilgisayara takılı E-Okuyucunun üzerine Manyetik Kart 4 Sn Tutulacaktır..
3.Adımında Mantetik Kart'ın E-Okuyucuya okutulması sonucu bilgisayar ekranına Anket Formu gelecektir.
4.Adımında Bilgisayar ekranına gelen anket formu mouse yardımıyla işaretlenecek ve alternatif olabileceğine inanılan adayların bilgileri klavye yardımı ile doldurulacaktır.
5.Adımında Bilgilerin doldurulmasının ardından kaydet butonuna basılacak ardından ekrana gelen Evet veya Hayır seçeneklerinden Evet Seçeneği tıklanarak oylama İşlemi tamamlancaktır.
6. Ve Son Adımında ise Manyetik kart genel merkez temayül komisyonuna imza karşılığı iade edilecek ve kimlikleri geri alınacaktır.

Halil POLAT - Midyatgazete.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.