Midyat Gazete

Derik Söğütözü Mahallesinde Üst Yapı Çalışması

MARDİN

Derik Belediyesi 2015 yılı çalışma programı çerçevesinde, Söğütözü(Qetaro) mahallesinde üstyapı çalışması başlattı.

Derik Belediyesi 2015 yılı çalışma programı çerçevesinde, Söğütözü(Qetaro) mahallesinde üstyapı çalışması başlattı. Çalışmalar sonucu mahalleye 20.000 m2 kilitli parke taşı, oluk ve bordür döşemesi yapılacak.
2015 yılı çalışma programı çerçevesinde çalışmalarını hızlandıran Derik Belediyesi; bu kapsamda Söğütözü (Qetaro) mahallesinde üstyapı çalışması başlattı. İlk etapta altyapı eksiklikleri tamamlanan mahallede, üstyapı çalışması başlatan Derik Belediyesi; Bahçelievler mahallesinden başlayıp, mahalleye kadar uzanan yola ve mahalle içinde bulunan tüm cadde ve sokaklara toplam 20.000 m2 kilitli parke taşı, oluk ve bordür döşemesi yapacak.
Derik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı teknik elemanların kontrolünde yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Derik Belediyesi Eşbaşkanları Sabahat Çetinkaya ve Abdülkerim Erdem, çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini belirterek,"halkımıza daha temiz ve sağlıklı bir çevre ile yaşanılabilir bir kent yaratmayı hedefliyoruz. Bu anlamda halkımızın güç ve desteğiyle, bu hedefimize mutlaka ulaşacağız." Dedi.

Kaynak: www.Derik.Bel.Tr

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.