Midyat Gazete

Dr. Nihat Özkan'dan Ak Parti İl Başkanını Ziyaret Etti

MARDİN

Özkan, Çanakkale Zaferi'nin 100. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısı ile açıklamalarda bulundu.

Dr. Nihat Özkan'dan Ak Parti İl Başkanını Ziyaret Etti

 

Ak Parti Mardin aday adayı Dr. Nihat Özkan, AK Parti İl Başkanı Bahattin Uncu'yu makamında ziyaret etti.

 

Mardin İl Teşkilatında AK Parti İl Başkanı Uncu ile bir süre konuşan Özkan, milletvekili aday adayı olarak, Mardin'in menfaatleri doğrultusunda hareket edeceklerini söyledi.

 

Özkan, ziyarette yaptığı konuşmada, "Mardin sevdalısı biri olarak, bizler daima kendi alanlarımızda yaşamakta olduğumuz şehrin menfaatleri doğrultusunda hareket etmekteyiz. Sizlerinde teşkilat olarak bütün aday adaylarına eşit mesafede davranmazı takdire şayandır. Çalışma alanlarımızda bizlere eşit mesafede davranmanız ve destekleriniz bu açıdan önem taşımaktadır. Hepimizin ortak paydası Mardin'in mecliste en iyi şeklide temsil noktasında temsil edilmesidir. Bu konuda gayretlerimiz sürüyor. Aday adaylığı dönemlerinde yaşanan tatlı rekabetin ardından, aday ayrımı gözetmeksizin tüm hemşerilerimizi sevgiyle, muhabbetle kucakladınız. Hepimiz Mardin ilimizi layık olduğu yere taşımak için el ve gönül birliği içinde çalışıyoruz."dedi.

 

Uncu'da Özkan'na ziyareti için teşekkür ederek, Mardin sevdası paydasında birleştiklerini ifade etti.

 

İl Başkanlığı görüşmesinde, Ak Parti Mardin İl Başkanı Bahattin Uncu ile birlikte, İl Başkan yardımcısı ve siyasi hukuk işleri Başkanı Mehmet Ali Dündar, SKM e yönetim kurulu üyesi İbrahim Sincar, Tanıtım ve medya başkanı Mehmet Beşir Güneş'te katıldı.

 

 


Kaynak: www.midyatweb.com

Editör: Selahattin Erol

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.