Midyat Gazete

Mardin Büyükşehir ve Artuklu Belediyesi yol yapım çalışmalarına devam ediyor

MARDİN

Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Artuklu Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi 15. sokak demiryolu altında bulunan yola mucur döküldü.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Artuklu Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi 15. sokak demiryolu altında bulunan yola mucur döküldü.

Kışın gelmesi ile beraber bozuk ve çukurlu yoların yapımı için Mardin Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına hız verdi. Çalışma kapsamında Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Artuklu Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi 15. sokak demiryolu altında bulunan yola mucur döküldü. Bozuk ve çukurlu yolun düzeltilmesinin ardında yola mucur döküldüğünü belirten Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Hamza Yusufoğlu, "Kışın halkımızın daha rahat bir şekilde ulaşımını sağlamak için Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımıza hız verdik. Şuan yapmış olduğumuz yolu Artuklu Belediyesi ile ortak bir şekilde yapmaktayız. 2 km uzunluğundaki bu yola yaklaşık 40 kamyon mucur döktük. Böylece kışın ulaşımı engelleyen çamur ve çukurlar konusunda önlem aldık" dedi.

"8 yıldır yaşanan çile belediyemiz sayesinde son buldu"

Kendisinin 8 yıldır İstasyon Mahallesi 15. sokak'ta oturduğunu kaydeden Arife Özcan (48) adlı yurttaş ise "Allah, belediyemizden razı olsun. 8 yıldır burada oturuyorum. Yazın buradan geçen arabalar yüzünden toz derdi kışında çamur derdi yaşıyoruz. Belediyemiz bize yolu yapması ile artık bunlar yaşanmayacak" şeklinde konuştu.

 

 

Kaynak: Mardin.Bel.Tr
Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.