Midyat Gazete

Oğuzhan Sönmez Kaya İlçe Teşkilatları Ziyaretlerine Devam Ediyor.

MARDİN

Ak Parti Mardin Milletvekili aday adayı olan inşaat mühendisi ve işadamı Oğuzhan Sönmez Kaya ilçe teşkilatları ziyaretlerine devam ediyor.

Ak Parti 25. Dönem milletvekili aday adayı İnşaat Mühendisi ve işadamı Oğuzhan Sönmez Kaya, Savur ve köylerinde yaptığı seçim çalışmalarının ardından bugün Kızıltepe'de ve Derik'te temaslarda bulundu. Yakın çevresi ve aile dostlarının daveti üzerine ziyarete giden Kaya, burada çalışmaları ve davasını anlattı.

Karşılaştığı ilgi karşısında mutluluğunu dile getiren Milletvekili aday adayı Oğuzhan Sönme Kaya "Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade ettiği gibi bugünkü sistemin Türk insanına dar geldiğini anayasanın deyiştirilerek baskanlık sistemine geçilmesinin şart olduğunu ve 400 milletvekilinin Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun genel başkanlığındaki ak partiye kazandırılmasının ülkemizi hem siyası hem ekonomik acıdan rahatlatacağın kaydetti.

Milletvekili aday adayı Oğuzhan Sönmez Kaya son olarak "Bir dava adamı olarak çalışmalarını devam ettireceğini aday olsam da olmasam da Ak partinin başarısı için var gücüyle çalışacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: www.AjansMidyat.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.