Midyat Gazete

Oğuzhan Sönmez Kaya, Yeni Mardin'i hep birlikte inşaa etmek için adayım

MARDİN

Kaya, Yeni Mardin’i hep birlikte inşaa etmek için 25'inci Dönem Milletvekilliği adayım dedi.

Mardin İnşaat Mühendisi ve Yapı Uzmanı olan Oğuzhan Sönmez Kaya, Yeni Mardin'i hep birlikte inşaa etmek için 25'inci Dönem Milletvekilliği adayım dedi.

 

Sönmez Kaya, Adaylığının ardından çalışmalarına hızlı başladı. Kaya'yı, yalnız bırakmayan gençler destek verdi.

 

Kaya, Mardin Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek çalışmaları hakkında Cemiyet Başkanı Mehmet Çelik'e ve gazetecilere açıklamalarda bulundu.

 

Oğuzhan Sönmez Kaya burada yaptığı açıklamada, "Ben de Yeni Türkiye'de Yeni Mardin'i hep birlikte inşaa etmek için gençlerin, yeniliklerin, geleceğin partisi olan AK Parti'de bu yola çıktım. Vekillik makamını milletin hizmetkârlığı olduğunu bilerek, toplumun her kesimine sesine kulak vereceğim. Dinlerin, dilerin, köklü tarihi ile Mardin'i ve Türkiye'yi bir bütün olarak ayrım yapmadan hizmet edeceğim. Tüm çalışmalarımı başta parti teşkilatımız, sivil toplum kuruluşları ve şehrimizin güzel insanları ile birlikte el ele, gönül gönüle birlikte yürüteceğim. Gençlerin artık önünün açılması gerekir. Yeni düşünce, plan ve projelerle Mardin'i bir dünya kentine yakışır şekilde göç veren değil, göç alan bir kent olması için, çıktığım bu kutlu yolda beni yalnız bırakmayan arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ayrıca tüm dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi.

 

Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik'te, yapılan ziyaretten dolayı, siyasette gençlerin yer almasından duyduğu mutluluğu dile getirerek başarılarının devamını diledi.

 


Kaynak: www.midyatweb.com

Editör: Selahattin Erol

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.