Midyat Gazete

Vali Koçak Savur İlçesinde İncelemelerde Bulundu

MARDİN

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, Savur ilçesinde inceleme ve temaslarda bulundu.

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, Savur ilçesinde inceleme ve temaslarda bulundu.

 

Vali Koçaka'a Vali Yardımcısı Bahattin Çelik, İl Jandarma Komutanı Alaaddin Karsavuran, İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan, Halk Sağlığı İl Müdürü Saffet Yavuz ve Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürü Ali Elçin eşlik etti.

 

Savur İlçesi ve Pınardere Mahallesi (elfan -beldesinde) ziyarette bulunan Vali Ömer Faruk Koçak, vatandaşların tek tek istek ve taleplerini dinledi.

 

Ardından Savur Kaymakamlığı'na geçen Vali Koçak, hükümet konağı önünde Kaymakam Cengiz Ayhan ve kamu kurum müdürleri tarafından karşılandı. Vali Koçak, daha sonra Kaymakam Cengiz'den ilçe sorunları ve yapılan çalışmalar ile ilgili brifing aldı.

 

Cuma Namazını Savur Ulu cami'de kılan Koçak ve beraberindekiler daha sonra, çarşı esnafını ziyaret ederek istek ve taleplerini dinledi. Vali Koçak çocuklar ile yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.

 

Geçtiğimiz sene restorasyonu tamamlanan kültür merkezinde de incelemelerde bulunan Vali Koçak Savur halkının kendisine göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı memnun olduğunu belirterek ilçeden ayrıldı.

 

 


Kaynak: www.midyatweb.com

Editör: Selahattin Erol

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.