Midyat Gazete

Kaymakamdan Okul Ziyareti

ÖZEL - ARŞİV

Midyat Kaymakamı Fatih Akkaya, 2009-2010 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısı ile bazı okullarda gezi ve incelemelerde bulundu

Midyat Kaymakamı Fatih Akkaya, 2009–2010 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısı ile bazı okullarda gezi ve incelemelerde bulundu. Mardin'in Midyat ilçesinde yeni başlayacak olan 2009–2010 eğitim-öğretim yılında yaklaşık 22 bin öğrenci ve Bin 200 öğretmenin eğitim-öğretim yapacak.

Yeni eğitim-öğretim yılının başlayacak olması ile Kaymakam Fatih Akkaya, Garnizon komutanı İhsan Tavazar, Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Baysal ve Milli Eğitim Müdürü Şehmuz İleri ile birlikte Kocatepe İlköğretim okulu ile Anadolu Lisesi binasını gezdiler. Okul Müdürü Hasan Gün'den okul hakkında bilgi aldılar.

Anadolu Lisesi ile aynı binayı paylaşan Kocatepe İlköğretim okunda yapılan onarımı ziyaret eden Kaymakam Akkaya, okulun yeni eğitim-öğretim yılına sorunsuz olarak başlaması için ellerinden gelen gayreti yapacaklarını belirti.

Midyat Kaymakamı Akkaya, şahıs olarak eğitime çok önem verdiğini belirterek şöyle konuştu: "Midyat eğitim-öğretim konusunda okulların hazır hale gelmesi için çalışıyoruz. Midyat genelinde eğitim çıtanın yükseltilmesi için gereken her türlü gayretin sarf edilmesini istiyoruz. Toplumun kalkınması için eğitim ve öğretim çok büyük önem taşımaktadır. Midyat genelinde eğitim daha üst seviyelere ulaşması için herkes üzerine düşen görevi yerine getirmelidir."şeklinde konuştu.

Kaymakam Akkaya ve beraberlerindekiler daha sonra okulun onarımını üstlenen Garnizon Komutanına bağlı askerler ve malzemesi Kaymakamlıkça tenin edilen okulun onarım yapılan bölümlerinde incelemelerde boşundular.

Haber: Selahattin EROL
ÖNEMLİ NOT : BU HABER Midyatgazete.com'un ESKİ ARŞİVLERİNDE YAYINLANAN HABERLERDEN BİRİDİR. NOSTALJİ AMAÇLI EKLENMİŞTİR. HABER YAYIN TARİHİ : 23 Eylül 2009, 20:02 13:12 - www.midyatgazete.com
Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.