Midyat Gazete

Midyat Devlet Hastahanesi Domuz Gribine karşı Hazır

ÖZEL - ARŞİV

Midyat devlet hastanesi başhekimi Dr. Osman Özdemir, domuz gribine karşı gerekli çalışmaların yapıldığını ve hazırlıklı olduklarını belirtti.

Halk arasında 'domuz gribi' olarak bilinen ' pandemik A H1N1' virüsüne karşı devlet hastanesinde gerekli çalışmaların yapıldığını belirten Başhekim Dr. Osman Özdemir " Hastanede bulunan kliniklerde doktor ve çalışanların gerekli bütün eğitimlerini aldığını belirtti. 

 

Hastanede gerekli dezenfekte çalışmaların sürekli yapıldığını hatırlatan Dr. Özdemir, hastanede 110 bin adet cerrahi maske ve 3 bin 100 adet koruyucu önlük bulunduğunu belirterek, domuz gribi virüsüne karşı koruyucu aşının da yapılmaya başladığını söyledi. Hastanede ilk aşıyı kendisine yapıldığını anlatan Dr. Özdemir, meslektaşlarım ve personelin de aşı olacağını, olmak istemeyene aşı yapılmayacağını belirtti. 

 

Tayfun DEMİR - Midyatgazete.com

ÖNEMLİ NOT : BU HABER Midyatgazete.com'un ESKİ ARŞİVLERİNDE YAYINLANAN HABERLERDEN BİRİDİR. NOSTALJİ AMAÇLI EKLENMİŞTİR. HABER YAYIN TARİHİ : 04 Kasım 2009, 21:36 - www.midyatgazete.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.