Midyat Gazete

Midyat Kaymakamlığın İftar Yemeğinde Buluştular

ÖZEL - ARŞİV

Midyat Kaymakamlığının verdiği iftar yemeğine belediye başkanları, kurum amirleri, oda başkanları ile banka müdürleri katıldı.

Kasr-ı Nehroz Butik Otel'de verilen iftar yemeğinde bir konuşma yapan Midyat Kaymakamı Akkaya; davetlilerin Ramazan ayını kutlayarak, katılımlarından dolayı teşekkür etti. Akkaya daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü; "Türkiye de barışın, huzurun ve mutluluğun kalıcı olması için birlik ve beraberliğin bozulmaması gerekir. Ramazan ayın da verilen iftar birlik ve beraberliğin ruhunu yansıtıyor. Önemli olan birlik ve beraberliği sürekli kılmaktır."şeklinde konuştu. 

 

Kaymakam Akkaya tarafından Kasr-ı Nehroz Butik Otel'de verilen iftar yemeğine; Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu, Garnizon Komutanı Albay İhsan Tavazar, Ömerli Belediye Başkanı Yılmaz Altındağ, Ağır Ceza Reisi Emin Kürşat Demiralay, Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz Temizel, belde belediye başkanları, kurum amirleri ve oda başkanları ile seçkin davetli topluluğu katıldı.

 

İftar yemeğinin adından davetliler daha sonra kendi aralarında sohbet ederek günün yorgunluğunu attılar. Kaymakam Akkaya verdiği iftar yemeğinde davetliler ile yakından ilgilendi.

 

 

 

 

 

Selahattin EROL - Midyatgazete.com Haber Yayın Tarihi : 17 Eylül 2009, 13:19

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.