Midyat Gazete

Midyat'ta 29 Ekim Resepsiyonu

ÖZEL - ARŞİV

Midyat Kaymakamı Fatih Akkaya, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı ile ilgili bir resepsiyon verdi.

Matiat otel çok amaçlı salonda, davetlilerin eşleriyle katıldığı resepsiyona Kaymakam Fatih Akkaya, Garnizon komutanı Kurmay Kıd. Albay M. İhsan Tavazar, Belediye Başkan Yardımcısı M. Tevfik Baysal, Ağır Ceza Hâkimi Emin Kürşat Demiralay, Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz Temizel, İl genel meclis üyeleri, daire amirleri, kuvvet komutanları, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Midyat Cumhuriyet Resepsiyonu

 

Davetlileri kapıda Kaymakam Fatih Akkaya ve Belediye Başkan Yardımcısı M. Tevfik Baysal karşıladı.Gecenin anlam ve önemini belirten kısa bir konuşma yapan Kaymakam Fatih Akkaya, Cumhuriyet'in kuruluşunun 86. yıl dönümü hayırlı olması dileklerinde bulundu.

 

 

 

Midyat Cumhuriyet Resepsiyonu

 

Canlı müzik eşliğinde devam eden gece yaklaşık 3 saat sürdü. 10'ncu yıl marşının okunması ile son bulan gecede davetlileri Kaymakam Fatih Akkaya, Belediye Başkan Yardımcısı M. Tevfik Baysal ve yazı işler müdürü M. İsa Kurnaz kapıdan uğurladı.

 

 

 

Midyat Cumhuriyet Resepsiyonu

 

 

 

 

 

 

 

Tayfun DEMİR - Midyatgazete.com

ÖNEMLİ NOT : BU HABER Midyatgazete.com'un ESKİ ARŞİVLERİNDE YAYINLANAN HABERLERDEN BİRİDİR. NOSTALJİ AMAÇLI EKLENMİŞTİR. HABER YAYIN TARİHİ : 30 Ekim 2009, 00:49- www.midyatgazete.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.