Midyat Gazete

Midyat'ta, Köylere hizmet götürme birliği olağan meclis toplantısını yaptı

ÖZEL - ARŞİV

Köylere Hizmet Götürme Birliği olağan toplantısını Kaymakam Fatih Akkaya başkanlığında gerçekleştirdi. Kaymakam Akkaya'nın ilçede göreve başladığından beri birliküyeleriyle gerçekleştirdiği ilk toplantısı 45 dakika sürdü.

Kaymakamlık kültür salonunda gerçekleşen toplantıya birlik başkanı Kaymakam Fatih Akkaya, il genel meclis üyeleri, birliğe üye köy muhtarları katıldı.

 

 

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından köylere hizmet götürme birliği'nin 2010 yılı çalışma programı yazı işler müdürü İsa Kurnaz tarafından okundu. 5 İl genel Meclis üyesi ve 45 köy muhtarının katıldığı toplantıda konuşma yapan Birlik Başkanı Fatih Akkaya; Köylerde bakım ve onarım gerektiren, okullar, sağlık ocakları, camiler, taziye evleri ne öncelik tanınacağını belirtirken ayrıca devlet konuk evinin de bakım ve onarımdan geçirileceğini söyledi. Birlik başkanı Akkaya ayrıca yeşil kart ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan faydalanan vatandaşlar konusunda köy muhtarlarını duyarlı ve hassas olmaları konusunda uyarırken, yapılan yardımların mutlaka ihtiyaç sahiplerine ulaşması gerektiğinin altını çizdi, aksi takdirde vebalinin çok ağır olduğunu vurguladı.

 

 

 

Toplantı Birlik Başkanı'nın üyeleri kapıdan uğurlaması ile son buldu.

 

Tayfun DEMİR - Midyatgazete.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.