Midyat Gazete

Özel Körfez Tıp Merkezi Törenle Hizmete Girdi

ÖZEL - ARŞİV

Midyat'ta özel Körfez Tıp Merkezi hizmete girdi. açılış konuşmasında Kaymakam Fatih Akkaya "Hastalara daha iyi hizmet için hayırlı olsun" dedi.

Midyat'ta özel Körfez Tıp Merkezi hizmete girdi. açılış konuşmasında Kaymakam Fatih Akkaya "Hastalara daha iyi hizmet için hayırlı olsun" dedi.

 

Bahçelievler mahallesinde gerçekleşen açılışa Kaymakam Fatih Akkaya Belediye Başkan Yardımcısı Metin Kutu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Bahtiyar Yılmaz, Sağlık gurup başkanı Dr. Ziver Dirican, daire amirleri, oda başkanları ve çok sayıda vatanaş katıldı.

 

Açılıştan önce kısa bir konuşma yapan Kaymakam Fatih Akkaya, devlet hastanesinin yükünü az da olsa indirmiş olacağını işaret etti. Akkaya " görüntüleme merkezide içinde olan tıp merkezinin, bunun önemi de hastalar Batman'a, Mardin'e gitmeyecekler, burada şifa bulacaklar. Daha modern aletlerle, teknolojilerle hastalara daha güzel hizmet sunacaklarını belirterek, hastalara daha iyi hizmet için hayırlı olsun dileklerinde bulundu

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği Özel Körfez Tıp Merkezinin açılışını Kaymakam Fatih Akkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Kutlu ve işadamı İsmet Midyat gerçekleştirdi.

 

Ardından birimleri dolaşan heyet şirket müdürü Nizar Midyat'tan bilgi aldı.

 

Daha önce ağır trafik kazalarında devlet hastanesinde tomografi cihazı olmadığı için Mardin, Diyarbakır ve Batman'da bulunan hastanelere sevk edilen yaralılar, yeni hizmete giren tıp merkezin sayesinde başka hastanelere gitmeleri gerekmeyeceğini belirten şirket müdürü Nizar Midyat, 32 kişiye iş sağladıklarını belirti. Nizar Midyat, iç hastalıkları, çocuk hastalıkları, genel cerrah, diş hekimi ve kadın hastalıkları ve doğum uzmanı doktorlarının bulunduğu ayrıca, eğitimli sağlık personeli kadromuzla Midyatlıların hizmetine girmenin mutluluğu içerisinde olduklarını ifade etti.

 

Mola Abdurrahman Dursun tarafından okunan birbirinden güzel ilahiler açılışa renk kattı. İlahili açılış ile ilgili, 'babamın bize yaptığı jest olarak değerlendiren şirket müdürü Midyat, amaçlarının önce sağlık olduğunu ve hizmeti vatandaşın ayağına getirdiklerini belirtti.

ÖNEMLİ NOT : BU HABER Midyatgazete.com'un ESKİ ARŞİVLERİNDE YAYINLANAN HABERLERDEN BİRİDİR. NOSTALJİ AMAÇLI EKLENMİŞTİR. HABER YAYIN TARİHİ : 29 Ekim 2009, 18:23 - www.midyatgazete.com

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.